Mededelingen rondom FC Rijnvogels – Quick Boys

Zaterdag 18 februari aanstaande staat de dorpsderby tussen FC Rijnvogels en Quick Boys op het programma. Een duel waarvoor de publieke belangstelling naar verwachting groot zal zijn. Uit veiligheidsoverwegingen wordt een gelimiteerd aantal toeschouwers toegelaten op sportpark ‘de Kooltuin’, waarbij aangetekend dat het aantal bezoekers dat naar verwachting de wedstrijd wil bezoeken wel toegang kan krijgen tot het sportpark. Om e.e.a. zo goed als mogelijk te reguleren is in overleg besloten dat toegangsbewijzen alleen verkrijgbaar zijn tijdens de voorverkoop bij de beide clubs. Op de wedstrijddag blijft het loket op ‘de Kooltuin’ gesloten. Op donderdagavond 16 februari tussen 20:00 uur en 22:00 uur bestaat in het clubhuis van Quick Boys de mogelijkheid voor de aanschaf van toegangskaarten evenals op zaterdagochtend tussen 11:00 uur en 12:00 in het secretariaat, eveneens op sportpark Nieuw Zuid.

Mede a.g.v. de beperkte parkeerfaciliteiten rondom de accommodatie wordt met nadruk verzocht, voor zover mogelijk, met de (brom)fiets naar sportpark de Kooltuin af te reizen. Op het bestaande parkeerterrein naast het sportpark wordt extra ruimte ingericht voor het stallen van (brom)fietsen.

Er wordt met klem gewezen op de huisregels van FC Rijnvogels waarin opgenomen dat het betreden van het veld en het gebruik van vuurwerk ten strengste verboden is, evenals zelf meegenomen blikjes of flesjes drinken. Door de aanwezige stewards zal hierop worden toegezien en worden gehandhaafd. Nabij de toegangshekken bestaat de mogelijkheid voor visitatie. Indien men daar niet aan wenst mee te werken kan toegang tot het sportpark worden ontzegd. Er wordt vriendelijk verzocht de aanwijzingen van de dienstdoende stewards op te volgen. 

Geef een antwoord