Beloften onderuit tegen VVSB

Jong Quick Boys is er niet in geslaagd om te winnen bij VVSB. Na een 0-2 voorsprong gaven de beloften VVSB alle ruimte om de wedstrijd te kantelen zodat de gastheren uit Noordwijkerhout er met een 3-2 overwinning vandoor gingen.

Een wederom heel jong Quick Boys, met o.a. zes A-junioren, kwam goed uit de startblokken tegen een wat meer ervaren VVSB. VVSB hanteerde veelvuldig de lange bal terwijl Quick Boys voetballend de weg naar het doel probeerde te vinden. Binnen tien minuten had het al 0-2 kunnen staan maar de lat en een muur van VVSB verdedigers op de doellijn voorkwamen dit. Na bijna een kwartier spelen kwam Quick Boys alsnog op voorsprong via Max van Steen.

Quick Boys bleef de aanval zoeken en creëerde genoeg kansen. Na een schot op de paal mocht Max na een half uur spelen de marge vergroten naar 2. Even voor rust leverde doelman Herman Jonker de bal in bij één van de spitsen van VVSB. Deze legde de bal opzij naar een medespeler en mocht de verrassende aansluitingstreffer maken.

Na de rust was Quick Boys iets slordiger dan in de eerste helft. Na tien minuten kreeg VVSB een verre vrije trap die ingekopt werd zodat de stand 2-2 was. Hierna zakte het niveau van Quick Boys naar een bedenkelijk niveau. Er vielen wat kansen over en weer waarin Martijn Rog en Max van Steen de voorsprong op hun schoen hadden liggen, maar faalden in de afronding. Tien minuten voor tijd kwam VVSB op 3-2 en kreeg in de slotfase zelfs kansen om de score te vergroten. Dit gebeurde niet waardoor 3-2 tevens de eindstand was.