Opbrengst inzamelingsactie ADO Den Haag-evenement voor Stichting Juul

Op 8 april jongstleden bezochten ruim 600 Quick Boys-jeugdleden de Eredivisiewedstrijd tussen ADO Den Haag en FC Groningen (4-3). In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Verenigen heeft er in de busreis naar het stadion van ADO Den Haag een inzamelingsactie plaatsgevonden.

Er is gekozen om even stil te staan bij Stichting Juul. Stichting Juul heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen om het Prinses Maxima Centrum in Utrecht te ondersteunen ten behoeve van het onderzoek en de behandelingen van en naar kinderkanker. De inzamelingsactie onder alle deelnemers heeft een mooi bedrag van 750 EURO opgeleverd om aan deze stichting te doneren. Langs deze weg wordt een ieder bedankt voor zijn of haar bijdrage.

Degenen die deze actie gemist hebben of nog iets meer willen bijdragen wil de organisatie graag doorverwijzen naar https://www.geef.nl/actie/timo-remmelzwaal-van-spijs-naar-parijs. Timo Remmelzwaal (foto) is jeugdlid bij Quick Boys en heeft uw hulp nodig om zijn doel ten gunste van www.stichtingjuul.nl te behalen.

Geef een antwoord