Jaarlijke overnachting JO11- en MO11-pupillen komt er weer aan!

Eindelijk is het zover: de jaarlijke overnachting voor de JO11- en MO11-pupillen komt er weer aan! Deze keer niet zoals gebruikelijk in de meivakantie, wanneer vaak velen op vakantie zijn, maar eind juni.

Om precies te zijn: het evenement is dit jaar op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni. Op vrijdag direct na schooltijd begint het gebeuren; op zaterdag 24 juni eindigt de overnachting rond 12 á 13 uur. Inschrijven is mogelijk t/m zaterdag 17 juni (de Clubdag) via het inschrijfformulier, dat hieronder te downloaden is. Het inschrijfformulier kan op dinsdag- en donderdagavond en op zaterdagmiddag worden ingeleverd in de Commissiekamer bij Jan Guijt, Bas van Dijk of Marijke Barnhoorn, of op woensdagmiddag in het koffiehokje. De kosten – slechts €5 – dienen direct voldaan te worden bij inschrijven. Na betaling krijgt de deelnemer een formulier mee, met alle belangrijke zaken die je moet weten en mee moet nemen. Let op: inschrijven via de mail is niet mogelijk.

Het belooft weer een spannende overnachting te worden in de donkere duinen. We hopen natuurlijk op mooi weer en hebben er ontzettend veel zin in. Wees er tijdig bij, want VOL = VOL!

Nog vragen? Mail dan gerust!

Jan Guijt
Jeugdactiviteiten Commissie
janguijt@quickboys.nl

Bas van Dijk
Spelleider en organisator
bas-vandijk@hotmail.com

Inschrijfformulier overnachting JO11 en MO11-pupillen

Geef een antwoord