K.v.v. Quick Boys bereikt akkoord met Madjer Lukoki

Met Madjer Lukoki heeft K.v.v. Quick Boys de vierde versterking voor het nieuwe seizoen binnen. De aanvaller komt over van Kozakken Boys, de club waar ook Jesper Hogedoorn de afgelopen jaren onder contract heeft gestaan.

De 24-jarige Lukoki, de tweelingbroer van profspeler en ex-Ajacied Jody Lukoki, eindigde in het lopende voetbaljaar met de Werkendammers op de tweede plaats in de Tweede Divisie. In zijn periode bij Kozakken Boys was de aanvaller veertien keer trefzeker. In het verleden speelde hij eveneens voor FC Groningen (jeugd), AFC Amsterdam, Young Boys, Jong NAC Breda en HFC EDO.

,,Met Madjer hebben we een fysiek sterke en snelle jongen in huis gehaald die ons komend seizoen nog meer mogelijkheden in de aanval geeft,’’ licht Gert Aandewiel toe. De technisch manager van de blauwwitten gaat verder: ,,Het is een speler die een wedstrijd kan openbreken, met hem erbij gebeurt er altijd iets. Hij zou zomaar eens kunnen uitgroeien tot een publieklieveling. En ook heeft hij een positieve invloed op de sfeer in de kleedkamer. De kans die Madjer bij Quick Boys krijgt, wil hij met beide handen aangrijpen.’’

Lukoki kiest bewust voor de overgang naar de blauwwitten. ,,Na drie seizoenen bij Kozakken Boys gespeeld te hebben, is de tijd gekomen om verder te kijken. In Werkendam heb ik ook te weinig minuten gemaakt naar mijn zin. Ik hoop bij Quick Boys meer speeltijd te krijgen,’’ geeft de speler in kwestie aan in een eerste reactie.
De inwoner van Amsterdam ziet overeenkomsten tussen zijn huidige en toekomstige club. ,,De afgelopen jaren heb ik een aantal keer tegen Quick Boys gespeeld. Het is een warme club met een grote, fanatieke achterban die er elke wedstrijd staat. Datzelfde geldt ook voor Kozakken Boys.’’
Zijn persoonlijke doelstellingen zijn duidelijk. ,,Bij mijn vorige club was ik niet altijd verzekerd van een basisplaats. Ik wil bij Quick Boys een vaste waarde in het eerste elftal worden en belangrijk zijn voor het team met doelpunten en assists. Ik weet wat mijn kwaliteiten zijn.’’ besluit de zelfverzekerde Lukoki.

Langs deze weg wordt Madjer van harte welkom geheten op sportpark Nieuw Zuid waar hij hopelijk veel succes en plezier mag hebben.

Geef een antwoord