Knappe zege Quick Boys Vrouwen 1 in nacompetitie

Op indrukwekkende wijze heeft Quick Boys Vrouwen 1 zich geplaatst voor de finale voor een plek in de tweede klasse. Na een 5-2 verloren uitwedstrijd tegen Zuidland, werd er afgelopen zaterdag thuis met 5-0 gewonnen.

De finale van de nacompetitie wordt ook weer over twee wedstrijden gespeeld. De tegenstander is Sleeuwijk Vrouwen 1. Dit keer beginnen de dames thuis: zaterdag 27 mei om 14.30 uur wordt er afgetrapt op sportpark Nieuw Zuid. De return wordt op zaterdag 3 juni gespeeld, het tijdstip is nog niet bekend.

De tegenstander kwam uit in dezelfde klasse als Zuidland. Met één punt meer zijn zij op de derde plek geëindigd. In de eerste ronde van de nacompetitie werd er twee keer gewonnen van FC Driebergen Vrouwen 1. Wederom zal er door Quick Boys Vrouwen 1 vol overgave gestreden moeten worden voor een goed resultaat. De vrouwen hebben geleerd uit de eerste ronde dat er geen onderschatting kan zijn, maar ook laten zien dat ze in de tweede klasse thuis horen. Het is nu aan de vrouwen om dat ook tegen Sleeuwijk te laten zien!

Geef een antwoord