Quick Boys doet aan teambuilding binnen eigen gemeentegrenzen

Gepubliceerd op: 17-07-2017 22:06

Het begint langzamerhand een traditie te worden. Sinds enkele jaren wordt bij de start van de voorbereiding van de A-selectie van K.v.v. Quick Boys een teambuildingsweekend georganiseerd. Waar de blauwwitten eerder hun tenten opsloegen in de Ardennen en in Zeeland, zochten zij het dit jaar dichter bij huis. Gedurende drie dagen maakten de spelers en stafleden op verschillende manier kennis met elkaar én met het dorp Katwijk. 

Na de donderdagavondtraining werd in het sponsorhome van sportpark Nieuw Zuid de voetbalkennis van de groep getest. De quiz was georganiseerd door video-analist Niels van Duijvenbode die de deelnemers met een reeks pittige vragen het vuur aan de schenen wist te leggen. Uiteindelijk mocht het trio Niels Balkenende, Yordi Teijsse en Jan Zoutman met de eer gaan strijken. Deze winnaars scoorden overigens ook de meeste punten bij de fotoquiz van Laurens Mouter.De volgende morgen stond een bezoek aan de fabriek van hoofdsponsor Ouwehand Vis op het programma. Het gezelschap vertrok per fiets, beschikbaar gesteld door Profile Paul, richting industriegebied 't Heen waar zij een leuke en leerzame rondleiding kregen door het pand van het visverwerkingsbedrijf. Na de uitstekende lunch, verzorgd door Beachclub het Wantveld, werd de equipe opgesplitst in kleinere groepen die middels een fotospeurtocht de gemeente Katwijk gingen verkennen. Diverse karakteristieke plekken werden aangedaan en verschillende opdrachten moesten worden uitgevoerd. Ook bij deze activiteit, die een aantal heel leuke plaatjes opleverde, was een spelelement toegevoegd. De groep Jesse Driebergen, Ricardo Kuyvenhoven, Pim van der Plas, Stan Prosman, Yordi Teijsse en Jan Zoutman scoorde de meesten punten. 
's Avonds stond de Meet & Greet met de supporters op het programma. Enkele tientallen fans hadden de moeite genomen om naar Nieuw Zuid te komen waar zij kennis konden maken met de nieuwe aanwinsten. De dag werd afgesloten op het festivalterrein van Haringrock, terwijl de echte diehards nog even kennismaakten met de plaatselijke uitgaansgelegenheden.Op zaterdagochtend volgden de spelers een actief programma op het Katwijkse strand en in de Noordzee. Deze activiteiten, zoals mega-suppen en varen op zee, werden georganiseerd door Aquasports. Op het strand werd bovendien nog een voetbalvolleytoernooi gespeeld.
Moe maar voldaan schoof het gezelschap aan voor de afsluitende barbecue op Nieuw Zuid. Ook de bestuursleden van de club, de Businessclub en de Supportersvereniging waren hierbij uitgenodigd. Het werd een passende afsluiter van een geslaagd teambuildingsweekend. Hopelijk vormen deze dagen een goede basis van een succesvol voetbalseizoen!

Een speciaal woord van dank gaat uit naar:

Ouwehand Vis
Beachclub het Wantveld
Aquasports
Café In den Blauwen Bock
Grill-bar Ruig
De vrijwilligers van de Businessclub
Agenda

25-05-2018

Voorjaarsledenvergadering

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________