Quick Boys ontmoet Kozakken Boys op Nieuw Zuid

Gepubliceerd op: 04-08-2017 07:24

Morgen (zaterdag) speelt Quick Boys in eigen huis tegen haar traditionele sparringpartner. Op sportpark Nieuw Zuid is Kozakken Boys te gast, de volgende tegenstander in de oefencampagne van de blauwwitten. De aftrap op het hoofdveld tegen de oude club van Jesper Hogedoorn en Madjer Lukoki is om 15:00 uur. 

Kozakken Boys is een van de topploegen uit de Tweede Divisie en de kenners zien de ploeg van trainer Danny Buijs ook komend seizoen weer als een van de favorieten voor de titel. De Werkendammers speelden afgelopen zaterdag haar eerste vriendschappelijke wedstrijd van de voorbereiding. Op eigen veld kwamen zij een doelpuntloos gelijkspel overeen met Jong FC Volendam, de competitiegenoot van Quick Boys. 

Trainer Jan Zoutman van de blauwwitten heeft in de eerdere oefenwedstrijden kunnen verrichten. In gelijkopgaande oefenduels met AFC (1-1), Kon. HFC (2-1) en Excelsior Maassluis (0-2) werden wisselende resultaten geboekt, maar de uitslagen van deze krachtmetingen zijn van secundair belang. Tegen Kozakken Boys zal de technische staf verder gaan bouwen aan de formatie die over twee weken de eerste officiële wedstrijd van het seizoen zal gaan spelen. 

 

Agenda

21-06-2018

23-06-2018

ING Toernooi

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________