De blauwwitten sluiten voorbereiding af met uitwedstrijd tegen Hercules

Gepubliceerd op: 10-08-2017 20:09

Aanstaande zaterdag speelt Quick Boys de laatste wedstrijd van de oefencampagne. In Utrecht is Quick Boys te gast bij zondagderdedivisionist Hercules. Op sportpark Voordorp wordt om 15:00 uur afgetrapt.

Vorig seizoen eindigde Hercules op de vierde plaats in de zondagvariant van de Derde Divisie. Daarmee dwong de formatie van trainer Eric Speelziek deelname af aan de nacompetitie. Hoewel de heenwedstrijd tegen Spakenburg winnend werd afgesloten (2-1), moesten de zwartwitten in de return buigen voor de ploeg uit Bunschoten. De lijn van vorig seizoen hebben de Utrechters vooralsnog doorgetrokken in de voorbereiding op het nieuwe voetbaljaar. Argon (3-0), AFC (4-0) en Jong Willem II (10-3) werden met ruime cijfers verslagen. Alleen Barendrecht, afgelopen dinsdag nog de sparringpartner van de blauwwitten op Nieuw Zuid, wist Hercules te verslaan (0-1).

Quick Boys oefende tot nu toe louter tegen gerenommeerde clubs uit de Tweede Divisie. De ploeg van trainer Jan Zoutman boekte wisselende resultaten. De winstpartij tegen Kozakken Boys (1-0) werd gevolgd door een geflatteerde nederlaag tegen Barendrecht (1-4). De technische staf van de blauwwitten krijgt tegen Hercules de kans om de puntjes op de i te zetten in aanloop naar het KNVB-bekerduel met DVS'33 Ermelo op zaterdag 19 augustus aanstaande.

Agenda

 

 

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________