Kennismaken met… Madjer Lukoki

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Een seizoen waarin Quick Boys opnieuw uitkomt in de Derde Divisie. Voor de rubriek “Kennismaken met…” zullen een aantal nieuwkomers in de selectie geïntroduceerd worden aan de hand van enkele korte vragen. We gaan verder met Madjer Lukoki. De spits kwam afgelopen zomer over van Kozakken Boys en pikte inmiddels al wat goals mee tijdens de voorbereiding.

Naam: Madjer Lukoki
Woonplaats: Amsterdam
Leeftijd: 24 jaar
Positie: Aanvaller
Vorige clubs: DWS, FC Groningen, AFC, Jong NAC Breda, Kozakken Boys
Erelijst: Kampioen DWS B1 (landelijk derde divisie), kampioen Kozakken Boys

Wie is Madjer Lukoki?
“Zoals de mensen vast gezien hebben ben ik best een stevige spits. Ik ben sterk aan de bal, heb scoringsvermogen, diepte in mijn spel en ik moet het hebben van mijn snelheid. In het verleden heb ik 2,5 jaar in de jeugd gespeeld bij FC Groningen. Op een gegeven moment kreeg ik heimwee en keerde ik terug naar Amsterdam om te spelen bij AFC. Via AFC kwam ik bij Jong NAC Breda terecht en werd ik selectiespeler van het eerste, maar helaas heb ik daar mijn debuut niet gemaakt. Naast het voetbal werk ik bij Post NL. Echte hobby’s buiten het voetbal om heb ik niet.”

Waarom Quick Boys?
“Ik heb voor Quick Boys gekozen omdat het een warme, ambitieuze club is met een grote aanhang. Toentertijd was ik benaderd door Gert Aandewiel en bij onze eerste gesprek voelde ik al het vertrouwen dat ik wilde. Van buitenaf hoor je wel dat Quick Boys een grote club is, maar als je er eenmaal zelf zit, besef je pas hoe groot de club is en hoe iedereen betrokken is met de club. Mijn eerste indruk is dan ook heel positief.”

Ambities
“Met de versterkingen die we hebben gehaald moet het zeker lukken om bovenin mee te draaien. Zelf wil ik een vaste basisspeler worden, dus ik moet het de trainer zo moeilijk mogelijk maken wie die gaat opstellen. Daarnaast hoop ik ook ongeveer 15 á 20 goals te maken. Ambities genoeg dus!”

Geef een antwoord