ING toernooi voor JO8 en JO9 teams

Aanstaande zaterdag 26 augustus wordt het ING-toernooi voor de JO8 en JO9 teams weer gespeeld. Een sterk bezet toernooi: 32 teams van Kon. HFC, vv Noordwijk, vv Bennekom, Victoria ’04 en vv Valken zullen met elkaar de vriendschappelijke strijd aangaan.

Er is bewust gekozen voor een “recreatieve” en een “selectieve” poule, zodat de niveaus redelijk gelijk blijven. De opzet is als volgt: poules van vier teams, kruisfinales en finales. Ieder team speelt vijf wedstrijden van vijftien minuten. De teams gaan 6×6 spelen, volgens het nieuwe KNVB-systeem.

Voor ieder team is er een mooie beker beschikbaar, en elke deelnemer krijgt bovendien een mooi aandenken aan dit toernooi.
 
Het ochtendtoernooi start om 9.00 uur met een vlaggenparade en trapt af om 9.30 uur. Kom gerust een kijkje nemen om onze teams aan te moedigen. Er zijn leuke speel-attracties voor de kinderen en natuurlijk is er gelegenheid om o.a. een heerlijk gebakken visje te eten. De Quick Boys shop is ook aanwezig met leuke aanbiedingen.

Nog even de belangrijkste tijden op een rijtje:
08.45 uur iedereen aanwezig
09.00 uur vlaggenparade, presentatie deelnemers (neem allen een clubvlag en/of andere attributen van je club mee)
09.30 uur aanvang eerste wedstrijden
13.00 uur prijsuitreiking direct na afloop van de finale wedstrijden

Natuurlijk willen we onze sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van het toernooi.

Hoofdsponsor:
ING bank

Sponsoren:
Bakker van Maanen
Van der Mey Quality Food & Vegetables
VOF Verdoes groothandel in levensmiddelen

Namens de toernooicommissie van Quick Boys wensen we alle deelnemers een sportief en plezierig toernooi toe, waarbij zij en de toeschouwers hopelijk ook kunnen genieten van een heerlijk zonnetje.

Tot zaterdag!

Geef een antwoord