De voorspellingen van… Raymon Kuipers

Tot en met aanstaande vrijdag kan er nog worden ingeschreven voor de Quick Boys Voetbalpoule, waar inmiddels al meer dan 150 mensen aan meedoen. We vroegen voormalig doelman Raymon Kuipers naar enkele voorspellingen voor het aankomende seizoen.

De topscorer
Voorspelling: Yordi Teijsse
“Yordi zijn vizier stond in de voorbereiding nog niet echt op scherp. Maar als hij die dozen om zijn schoenen verwijdert, gaat hij Quick Boys naar mooie resultaten brengen en moet hij zeker 20 goals kunnen maken.”

De assist-koning
Voorspelling: Joey Ravensbergen
“Dit moet ik eigenlijk wel zeggen, omdat ik zijn zaakwaarnemer ben. Maar afhankelijk van het systeem heeft hij met zijn loopvermogen zeker een heel mooi wapen en een goede kans op een hoop assists dit seizoen.”

De kampioen
Voorspelling: Quick Boys
“Ik zou het de trainer en de jongens enorm gunnen als Quick Boys kampioen wordt. Twee seizoenen geleden heb ik zelf zoiets meegemaakt, dat vergeet ik echt nooit meer. Makkelijk zal het echter niet worden. Ik voorspel een nek-aan-nekrace met ASWH, Spakenburg en Jong FC Volendam. Maar met mijn blauwwitte hart ga ik dan voor Quick Boys!”

Wat zijn jouw verwachtingen voor het nieuwe seizoen? Als je meedoet aan de Quick Boys Voetbalpoule (gratis!), maak je kans op mooie prijzen, gesponsord door Pluimgraaff Schoenen & Voetbal en de Webshop. Klik HIER en laat jouw voorspellingen achter!

Geef een antwoord