Jan Zoutman te gast bij RTV Katwijk

De poorten naar de nieuwe voetbalcompetitie zijn geopend. Hoogste tijd voor de grote trainersshow van RTV Katwijk. Met hoofdtrainer Jan Zoutman als een van de tafelgasten. Komende vrijdagavond vanaf 19:00 uur laten hij, en diverse andere collega’s uit de Tweede en Derde Divisie, hun licht laten schijnen over de nieuwe voetbalcompetitie.

Aflevering 2 van de Derde Divisie moet nog beginnen maar het is al weken onrustig in het voetballandschap. Vooral de positie van de beloftenteams is een heet hangijzer. De KNVB kwam de clubs enigszins tegemoet door Jong Vitesse te ruilen met Magreb’90. Van applaus bij de clubs was amper sprake. Genoeg te bespreken derhalve tijdens de 2-uur durende radioshow. En wat het voetbal betreft: Jong FC Volendam moet de eerste prooi worden van de hongerige selectie van trainer Jan Zoutman. 

De complete gastenlijst is als volgt:
19:00-20:00 uur  3e divisie –> Peter Wubben (Spijkenisse), Richard Plug (Odin ’59), Jan Zoutman (Quick Boys) en John Blok (Scheveningen)

20:00-21:00 uur  2e divisie –> Dick Schreuder (Katwijk), Pieter Mulders (Rijnsburgse Boys), Jochem Twisker (ASV De Dijk) en Niek Oosterlee (GVVV)

De radio-uitzending (19:00-21:00 uur) kun je live meeluisteren via FM 106.8 of je gebruikt de weblink https://www.rtvkatwijk.nl/live-radio/. Als je jezelf voetballiefhebber noemt, dan mag je deze uitzending niet missen! Interesse? Publiek is welkom. Vanaf 19:00 uur staat de koffie klaar in het sponsorhome van tweedivisionist Rijnsburgse Boys.

Jaap Kloos presenteert de voetbalshow van RTV Katwijk aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen

 

Geef een antwoord