De Landenteams gaan weer beginnen

De schoolvakantie is afgelopen en dat betekent ook dat de landenteams van KVV Quick Boys weer het veld op gaan! Gisteren was de eerste training, op zaterdag 2 september zal de competitie beginnen. De indelingen van de teams voor dit seizoen zijn onderaan dit bericht te vinden.

De landenteams zijn weer verdeeld over 4×4 teams (2012-lichting), 6×6 teams (2011), een JO7-team (2011 – regiocompetitie) en een trainingsgroep voor de allerjongste kinderen / wen-trainingen. Op dit moment hebben we meer dan 100 (!) enthousiaste kinderen op de lijst staan. De voorlopige indeling is opgenomen in bijgaand bestand.

Gisteren was de eerste (kennismakings)training; de eerstvolgende training is op woensdagmiddag 30 augustus van 17.15 – 18.15 uur. De training is op veld 4 op sportpark Nieuw Zuid.

De kinderen dragen tijdens de training eigen kleding (let goed op de weersomstandigheden). Voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn wel nodig. Omkleden is mogelijk in kleedkamer 11, maar de meeste kinderen maken hier voor de training geen gebruik van. Op zaterdag 2 september zal er begonnen worden met de competitie.

De trainingen worden aangestuurd door een paar enthousiaste begeleiders. Daarnaast heeft elk team een begeleider, een enthousiaste ouder van een van de kinderen die als contactpersoon voor het team wil fungeren. Er is al een mooi lijstje met vrijwilligers, maar hulp bij de trainingen kunnen we goed gebruiken. Het kost niet veel tijd en het is erg leuk om te doen. Het enthousiasme en plezier van de kinderen is de mooiste beloning die je kunt krijgen! Als je een bijdrage wil leveren aan de mooiste competitie van Nieuw Zuid, dan kan je een email sturen naar landenteams@quickboys.nl. Tot snel!

Hans Haasnoot
Coördinator Landenteams

Geef een antwoord