Pupillen gaan weer naar ADO Den Haag

Gepubliceerd op: 30-10-2017 22:00

Na het grote succes van afgelopen jaren gaan de pupillen van Quick Boys op 14 april 2018 weer met zo veel mogelijk pupillen naar een eredivisiewedstrijd van ADO Den Haag. Die zaterdag staat de wedstrijd tussen ADO Den Haag en FC Twente op het programma.

Vanaf deze week wordt (via WhatsApp) aan de begeleiders van de teams onder de 8 t/m 13 gevraagd om te inventariseren wie er mee willen en mogen.

Er is al medewerking van enkele welwillende sponsoren. Wanneer er sponsoren zijn die aan dit uitje hun medewerking willen verlenen, dan kunnen zij melden bij Hans Schoneveld (06-24726908).

Wij hopen weer op een grote opkomst!

Voor de vijfde keer bezoekt onze club met de jeugdspelers onder de 9, 11 en 13 jaar weer een wedstrijd van ADO Den Haag. Op zaterdag 14 april 2018 speelt ADO Den Haag de thuiswedstrijd tegen FC Twente in het Cars Jeans Stadion.
Het beloofd weer een heel leuk en gezellig evenement te worden voor de jonge spelers om samen een wedstrijd in de Eredivisie bij te wonen. Met in totaal 14 bussen en circa 700 jeugdspelers en begeleiders hoopt de organisatie weer op een geweldige ervaring voor de pupillen!
Het programma van dit evenement is via de team WhatsApp groepen aan de begeleiders en kinderen kenbaar gemaakt.
In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) binnen onze vereniging is dit keer gekozen voor de Dirk Kuyt Foundation (DKF). In het bijzonder voor G-team speler Rob de Vries. Rob gaat de Nijmeegse vierdaagse lopen (4 x 50 km) en wil daar geld mee ophalen voor de DKF. Aan alle deelnemers van dit evenement wordt gevraagd om de inzamelingsactie te ondersteunen met een kleine bijdrage.


De commissie (Hans Schoneveld, Pieter van der Plas, Adrie Ros, Bert Kloos, Dirk van Duijn, Wim Kuijt en Kevin Kloos)

Agenda

23-11-2018

Grootse veiling voor inventaris clubhuis

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Van Maanen Taarten

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________