Een bericht van de spelersraad

Gepubliceerd op: 03-10-2017 18:05

Beste supporters,

Als speler van Quick Boys 1 is het heerlijk om in het veld te staan en dan te zien hoeveel mensen er iedere week weer langs de lijn staan om ons te steunen, uit liefde voor deze club. Thuis én uit!
Als we goed spelen kunnen jullie ons dragen. Maar juist wanneer het in de wedstrijd tegenzit, dán hebben we jullie het hardste nodig!

Net als jullie hadden we ons als spelersgroep iets anders voorgesteld van deze competitiestart. We trainen goed en hard, maar in de wedstrijden gaat het wisselvallig en is het soms nog een beetje onwennig. Toch hebben wij 100% vertrouwen in de ingeslagen weg, in de staf en in onszelf. En in jullie als supporters. We zijn er van overtuigd dat we dit seizoen alleen maar beter en sterker gaan worden. Daar hebben we jullie ook hard bij nodig!

Het mooie van voetbal is dat iedereen een eigen mening heeft over speelwijze, opstelling, wissels. Dat komt ook uit jullie betrokkenheid en het blauwwitte gevoel. En daar kunnen we met een biertje in de hand heerlijk over discussiëren. Maar laten we ons tijdens de wedstrijd focussen op het spel zelf: wij gaan er alleen maar beter van voetballen als we voelen dat jullie onvoorwaardelijk achter de spelers en de staf staan.

Tot zaterdag in Heemskerk,

namens de selectie
de spelersraad

1717_aswqui_einde_wedstrijd

Agenda

23-11-2018

Grootse veiling voor inventaris clubhuis

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Van Maanen Taarten

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________