Voorbeschouwing Quick Boys – Magreb’90

Gepubliceerd op: 02-11-2017 17:07

Na de ongelukkige thuisnederlaag tegen VVOG (1-2) vormt sportpark Nieuw Zuid aanstaande zaterdag opnieuw het decor van een competitieduel van de blauwwitten. Dan is Magreb’90 te gast. De ploeg van trainer Jamal Yahiaoui is momenteel de rode lantaarndrager van de Derde Divisie A. De wedstrijd tussen Quick Boys en Magreb’90 begint om 15:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter M.J. Kloet uit Rotterdam. De wedstrijdbal wordt geschonken door Rabobank. Kom naar sportpark Nieuw Zuid en steun Quick Boys in de thuiswedstrijd tegen Magreb'90!

Onderaan
Magreb’90 ging afgelopen zaterdag met ruime cijfers onderuit tegen Spakenburg: 1-6. Op sportpark De Westmaat zorgde Yasin Ouja voor de eretreffer namens de Utrechters. De ploeg uit Papendorp staat na negen gespeelde wedstrijden op de laatste plaats op de ranglijst. Magreb’90 won tot nu toe slechts één keer. Het thuisduel met ODIN’59 leverde een 2-0 overwinning op. Verder speelden de roodhemden in Assen met 3-3 gelijk tegen ACV. Met drie doelpunten is Mohamed Talih momenteel de clubtopscorer van de ploeg uit de Domstad.Teleurstelling
De blauwwitten beleefden afgelopen zaterdag een teleurstellende middag. Het veldspel was weliswaar in orde, maar het probleem lag bij het afronden van de kansen die de formatie van trainer Jan Zoutman kreeg. VVOG sprong daarentegen zeer zorgvuldig om met de spaarzame tegenstoten en scoorde tweemaal. Het bleek uiteindelijk genoeg voor de drie punten voor de Harderwijkers. Door de nederlaag zakte Quick Boys van de derde naar de vijfde plaats en groeide de achterstand op de koplopers naar vijf punten.

Primeur
Quick Boys en Magreb’90, opgericht op 26 november 1990, stonden nog nooit tegenover elkaar in competitieverband. Van origine is de club dan ook een zondagvereniging. Na bemiddeling door de KNVB ruilden Jong Vitesse en Magreb’90 van competitie. Aanstaande zaterdag vindt op sportpark Nieuw Zuid derhalve de primeur plaats.

Huwelijksreis
De technische staf van de blauwwitten kan in het duel met Magreb’90 weer een beroep doen op Hamza Boukhari. De buitenspeler miste de voorgaande wedstrijd vanwege zijn huwelijksreis. Kelvin Maynard is op de weg terug. De verdediger zich in de laatste fase van het herstel van een knieblessure. Hoogstwaarschijnlijk komt het duel met de Utrechters voor spits Max van Steen en middenvelder Jesse Driebergen te vroeg.

Rondje langs de velden
Op de elfde speeldag luidt het overige programma in de Derde Divisie A als volgt:
Capelle – Jong Almere City FC
DOVO – ONS Sneek
Jong FC Volendam – DVS’33 Ermelo
Scheveningen – ODIN’59
Spijkenisse – ASWH
VVOG – Spakenburg
Jong FC Groningen – Harkemase Boys
Jong FC Twente - ACV

 

Agenda

 

 

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________