Voorbeschouwing Quick Boys 2 - FC Rijnvogels 1

Gepubliceerd op: 09-11-2017 10:14

Het eerste elftal van K.v.v. Quick Boys heeft aanstaande zaterdag geen (competitie)verplichtingen. Niettemin kan een ieder die de club een warm hart toedraagt uitkijken naar een zeer interessante bekerwedstrijd op sportpark Nieuw Zuid. De reserves van trainer Derek van der Plas zijn in de tweede ronde van het districtsbekertoernooi van West II gekoppeld aan het eerste elftal van FC Rijnvogels. De aftrap op het hoofdveld van sportpark Nieuw Zuid is om 14:00 uur. Kom naar Nieuw Zuid en steun Quick Boys 2 in de bekerwedstrijd tegen FC Rijnvogels! De toegang tot deze bekerwedstrijd is gratis.FC Rijnvogels kent een teleurstellende start van het nieuwe seizoen. Na tien wedstrijden bevindt de degradant uit de Derde Divisie zich op de veertiende plaats in de Hoofdklasse A. De formatie van trainer Hein van Heek won tot nu toe slechts één competitiewedstrijd en scoorde pas negen keer.
Het tweede elftal van de blauwwitten voldoet wel aan de verwachtingen. De talenten wonnen afgelopen zaterdag de topper van Excelsior Maassluis 2 en klommen hierdoor naar de tweede plaats op de ranglijst. De achterstand op Rijnsburgse Boys 2 bedraagt slechts één punt.

In de poulefase van het districtsbekertoernooi maakte Quick Boys 2 korte metten met NSV’46 (6-0), SEV (6-0) en LSVV’70 (3-1) en plaatsten de blauwwitten zich met grote overmacht als groepswinnaar voor de volgende ronde.
Waar de selectie van FC Rijnvogels in het recente verleden bulkte van de namen die ooit eens op Nieuw Zuid actief zijn geweest, blijven de bekende gezichten aanstaande zaterdag beperkt tot Jaap van Duijn en Thijs van Kruistum. Eerste doelman Jeffrey Verkerk is na zijn rode kaart tegen AFC (zat) geschorst en Arno Dijkstra, de clubtopscorer van vorig voetbaljaar, is vanwege een blessure niet inzetbaar.

Voor de jonge talenten van Quick Boys vormt deze wedstrijd een mooie gelegenheid om zich te meten met een ploeg uit de Hoofdklasse. Met behulp van de twaalfde man willen zij gaan stunten tegen de hoofdmacht van FC Rijnvogels. 

Agenda

 

 

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________