Jan Zoutman vertrekt aan het einde van het seizoen bij K.v.v. Quick Boys

Gepubliceerd op: 13-11-2017 20:17

Na drie seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen K.v.v. Quick Boys en Jan Zoutman. De trainer heeft bij de clubleiding aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Zoutman koestert de wens om in het buitenland aan de slag te gaan, maar staat ook open voor een andere club in Nederland. Quick Boys zal op haar beurt op zoek gaan naar een geschikte opvolger.De 48-jarige inwoner van Velserbroek kende een zeer succesvolle entree op sportpark Nieuw Zuid. In zijn debuutjaar als eindverantwoordelijke werd beslag gelegd op de felbegeerde titel in de Hoofdklasse B. Na een valse start vormde de serie van twintig ongeslagen wedstrijden een stevige basis voor het uitbundig gevierde kampioenschap op zaterdag 14 mei 2016 en de promotie naar de Derde Divisie.
Nadat de blauwwitten als promovendus in het afgelopen voetbaljaar op de elfde plaats zijn geëindigd, staat de formatie van Zoutman momenteel op de derde plaats in de Derde Divisie van de zaterdagamateurs. De blauwwitten zijn nog altijd volop in de race om de door de club geformuleerde doelstelling, promotie naar de Tweede Divisie, te realiseren. Zoutman is er alles aan gelegen om op een waardige manier afscheid te nemen van Quick Boys en zal zijn uiterste best doen om de ambities van de club te verwezenlijken.

De club is Jan Zoutman zeer erkentelijk voor de professionele wijze waarop hij zich de afgelopen seizoenen heeft ingezet voor de blauwwitten. Langs deze weg willen het bestuur en de Technische Commissie hem dan ook heel veel succes en plezier toewensen met het vervolg van zijn trainersloopbaan.

Agenda

 

 

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________