K.v.v. Quick Boys bindt jonge doelman Pim van der Plas voor twee jaar

Opnieuw heeft de Technische Commissie een talent uit de eigen jeugdopleiding langer aan zich weten te binden. Pim van der Plas is een contract voor twee seizoenen overeengekomen met de clubleiding, waardoor de jonge doelman tot en met het seizoen 2019-2020 vastligt.

Van der Plas, die in augustus zijn achttiende verjaardag mocht vieren, werd aan het begin van het seizoen vervroegd overgeheveld vanuit de A-junioren. De talentvolle sluitpost was afgelopen voetbaljaar een van de steunpilaren in het succesvolle elftal van Albert Spaans, de trainer van Quick Boys JO19-1.
Sinds de start van het huidige voetbaljaar mag Van der Plas als potential aan het echte werk ruiken en doet hij onder de vleugels van zijn collega-doelmannen Jesper Hogedoorn en Martijn de Zwart de nodige ervaring op. Als vaste waarde onder de lat bij het tweede elftal en Jong Quick Boys maakt de keeper momenteel veel vlieguren op sportpark Nieuw Zuid.

De Technische Commissie wil Pim van der Plas langs deze weg feliciteren met zijn eerste contract en wenst hem veel succes en plezier toe met het vervolg van zijn carrière bij de blauwwitten. 

Geef een antwoord