Ivailo Staal eerste aanwinst K.v.v. Quick Boys voor volgend seizoen

Met ingang van het seizoen 2018-2019 verdedigt Ivailo Staal de clubkleuren van K.v.v. Quick Boys. De verdediger annex middenvelder komt over van zaterdaghoofdklasser FC Rijnvogels. Staal is de eerste aanwinst van de blauwwitten voor het nieuwe voetbaljaar.

De 23-jarige Staal, bezig aan zijn eerste seizoen in Katwijk aan den Rijn, is een vaste waarde op sportpark De Kooltuin. Daarvoor heeft de inwoner van Den Haag onder contract gestaan bij Westlandia en Haaglandia. Staal wordt al enige tijd gevolgd door de scouts van Quick Boys en de Technische Commissie is dan ook verheugd met het feit dat de speler zijn voetballoopbaan op sportpark Nieuw Zuid zal gaan voortzetten. Gezien zijn snelheid, kopkracht, duelkracht en voetballend vermogen wordt hij gezien als een zeer welkome versterking van de huidige selectie van Quick Boys.

,,Quick Boys is en blijft een topclub, een van de grootste van Nederland. De ambiance is geweldig, het voetbal leeft enorm op Nieuw Zuid”, geeft Staal in een eerste reactie aan. ,,Ik weet dat de club mij enige tijd heeft gevolgd. Een paar maanden geleden is de interesse concreet geworden. Ik ben nu 23 jaar en wil sportief gezien eruit halen wat erin zit. Toen ik bij FC Rijnvogels tekende, speelde de club nog in de Derde Divisie. De kans op promotie in het huidige seizoen is niet heel erg groot, terwijl bij Quick Boys de ambitie en de middelen aanwezig zijn om op korte termijn op het hoogste niveau te spelen”, aldus de verdediger die aangeeft zijn uiterste best te doen om een vaste waarde te worden in het elftal van trainer Gert Aandewiel. 

Langs deze weg wordt Ivailo Staal alvast van harte welkom geheten op sportpark Nieuw Zuid en wenst de Technische Commissie hem veel succes en plezier toe bij de blauwwitten.

Geef een antwoord