Quick Boys probleemloos langs DVS’33 Ermelo

Weer werd in een uitwedstrijd een mooi resultaat neergezet. DVS’33 Ermelo kwam tekort tegen Quick Boys dat al snel in Ermelo op voorsprong kwam. Met de rust in zicht verdubbelden de blauwwitten die voorsprong om aan het einde van de wedstrijd de genadeklap aan DVS’33 uit te delen. Yordi Teijsse was met drie treffers de grote man aan de zijde van de Katwijkers.

Quick Boys kende een droomstart tegen het getergde DVS’33 dat vorige week spitsroeden moesten lopen tegen de beloften van FC Twente. Al in de tweede minuut rondde Teijsse een vanaf de linkerflank opgezette aanval af. De defensie van DVS’33 was nog niet bij de les en bood de volop profiterende Teijsse teveel ruimte.

DVS’33 had weinig tijd nodig voor de verwerking van deze tegenvaller. Direct ging men op zoek naar de gelijkmaker, men stuitte echter steeds op de solide defensie van Quick Boys die behalve een aantal hoekschoppen maar weinig weggaf. Even leek Quick Boys in de problemen toen na ruim tien minuten spelen Reda Kharchouch al voor de tweede maal verzorging nodig had. Na een uitgebreide verzorging kon Kharchouch de wedstrijd alsnog vervolgen.

Halverwege de eerste helft liet DVS’33 voor de eerste keer haar tanden zien. Vanaf de rechterflank werd Maurice de Ruiter bereikt die de bal rakelings lang het doel plaatste. DVS’33 bleef aandringen bij Quick Boys maar kwam nog steeds niet verder dan een aantal hoekschoppen. Aan de andere kant liet ook Quick Boys zich zien op de speelhelft van DVS’33, ook de blauwwitten kwamen niet tot echte doelrijke kansen. Desondanks was het publiek getuige van een wedstrijd tussen twee gelijkwaardige tegenstanders die zich niet ingroeven en volop op zoek waren naar een doelpunt.

Tien minuten voor rust werd Quick Boys op aangeven van Reda Kharchouch weer gevaarlijk. Kelvin Maynard werd bereikt, hij zag zijn doelpoging door een redding van doelman Paul Eppink gekeerd.

Op slag van rust verdubbelde Quick Boys de voorsprong. De credits kwamen voor rekening van Reda Kharchouch die zijn tegenstander het nakijken gaf en vervolgens een doelpoging waagde. Voor alle zekerheid gaf Yordi Teijsse de bal nog een extra zetje mee waardoor doelman Eppink voor de tweede keer in deze wedstrijd werd gepasseerd. In resterende tijd kreeg Kay Velda nog een keer de gelegenheid om op het doel van Jesper Hogedoorn uit te halen. Met een knappe redding hield Hogedoorn zijn doel schoon. Quick Boys ging met een 0 – 2 voorsprong de rust in.

DVS’33 startte de tweede helft zonder captain Dennis Hollart, hij was vervangen door Haico Epe. Weer drong DVS’33 aan bij Quick Boys maar bleef niet in staat het doel te vinden. Al na vijf minuten spelen was het aan de andere kant van het veld wel het geval.  Kelvin Maynard leek uit een vrije schop te hebben gescoord, op advies van zijn assistent annuleerde arbiter Sanders het doelpunt. Het was nog niet voorbij voor de thuisploeg.

Toch kwam de voorsprong van Quick Boys niet meer in gevaar. Quick Boys bleef kansrijk voor het doel van DVS’33. Na tien minuten spelen had Tim Bloemendaal meer rendement moeten halen toen Yordi Teijsse de bal op Bloemendaal aflegde. Een paar minuten later leek ook Ricardo Kuijvenhoven in kansrijke positie te komen de score verder op te hogen. Weer bleef het doelpunt uit.  Ondanks dat DVS’33 aandrong bij Quick Boys bleef de thuisploeg onmachtig het doel te vinden en de aansluittreffer te scoren. De beste kansen waren voor Quick Boys dat niet meer in de problemen kwam en kon rekenen op een verdediging met daarachter een solide sluitpost die maar weinig weggaven.

Met nog vijf minuten op de klok ontnam Yordi Teijsse de thuisploeg alle illusies op tenminste een punt uit deze wedstrijd door de 0 – 3 aan te tekenen. Uit een vrije schop werd Teijsse bereikt waardoor doelman Eppink voor de derde maal in deze wedstrijd de bal uit het net mocht vissen. Daarna werd Quick Boys nog een keer gevaarlijk. De voor Reda Kharchouch ingevallen Sammy Zandbergen werd aangespeeld door de voor Jesse van Nieuwkerk ingevallen Phillippe den Hartog. De invalbeurt van Zandbergen kreeg geen gouden randje waardoor de wedstrijd eindigde met een 0 – 3 overwinning voor Quick Boys.

2′ Teijsse 0-1
44′ Teijsse 0-2
85′ Teijsse 0-3