Fotosessie Hoogvliet Voetbalplaatjesactie: tijden 10 t/m 13 januari

Gepubliceerd op: 09-01-2018 20:40

De droom van onze jeugdleden wordt werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere Quick Boys-leden zijn vanaf april 2018 verkrijgbaar bij de Hoogvliet in Katwijk en Valkenburg, ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van de supermarktketen. Deze plaatjes kunnen worden verzameld en ingeplakt in een speciaal voor onze club ontworpen verzamelalbum. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken, is het van belang dat alle betreffende leden op de fotosessie zullen verschijnen. Om alles in goede banen te leiden, worden de teams afzonderlijk opgeroepen om te verschijnen voor de fotoshoot.

Op vrijdag 5 januari heeft de eerste fotosessie plaatsgevonden voor de JO11-teams. Op zaterdag 6 januari was het de beurt aan de JO13-teams. Deze week is het de beurt aan de volgende teams (het vriendelijke verzoek is om genoemde tijden zoveel mogelijk aan te houden. De locatie is het clubhuis): 

                                
Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen, zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie. Iedereen die op de foto gaat, ontvangt het plaatjesboek met zijn of haar foto op de omslag. Ook is er de mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs zijn of haar fotoplaatje op posterformaat te ontvangen. 

Lukt het niet om op de aangegeven datum aanwezig te zijn, dan is er nog een mogelijkheid om gebruik te maken van het inhaalprogramma. Echter, de mogelijkheden hiervoor zijn beperkt.

Hulp is altijd welkom!

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Van Maanen Taarten

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________