Vrijdag 1 juni: Feestavond met The Party (Qmusic) en Willem Bodhi

Op vrijdag 1 juni komen zowel Q-Music als Willem Bodhi naar sportpark Nieuw Zuid om Familiedagen onvergetelijk te maken. The Party van Qmusic staat, naar eigen zeggen, garant voor een wervelend feest. Q-Music DJ’s als Menno Barreveld, Jeroen van Inkel, Timon Jacobs, Martijn Kolkman en Gijs Staverman wisselen de beste muziek af met het de knallers uit het ‘Foute Uur’.

Willem Bodhi is inmiddels verworden tot een vaste gast feestavonden van Quick Boys. Hij heeft met de formatie Bodhi nog de hitparades gehaald met het nummer SEASONG en daarna een album gemaakt met Barry Hay van de Golden Earring. Het album kwam door conflicten echter nooit uit. De zanger staat bekend om zijn karakteristieke klanken en weet steevast het publiek mee te krijgen.

De feestavond begint om 20:30 uur. De avond is toegankelijk voor iedereen (16+) en een kaartje kost slechts 5 euro in de voorverkoop. Er zijn de afgelopen weken heel veel kaarten verkocht. De kaartverkoop wordt vandaag (donderdag) tussen 20:00 en 22:00 uur hervat in het clubhuis en is in handen van Mark Scheepmaker, Daan Schouten, Krijn Haasnoot, Toon Varkevisser en Bart de Vreugd.

 

Geef een antwoord