Het Rad van Sinterklaas

De opbrengst komt geheel ten goede aan de jeugdopleiding van K.v.v. Quick Boys
Na afloop van de competitiewedstrijd tussen Quick Boys en DTS Ede op zaterdag 17 november aanstaande vindt in het clubhuis het Rad van Sinterklaas plaats. De loterij was in het verleden een groot succes en wordt door de vrijwilligers van Quick Boys in samenwerking met Intertoys Katwijk en Profile Paul nieuw leven ingeblazen in de vorm van een avondvullend programma met heel veel prijzen! De opbrengst van het evenement komt geheel ten goede aan de jeugdopleiding van K.v.v. Quick Boys.

Het clubhuis wordt tijdens het evenement omgetoverd in een grote speelgoedparadijs. Honderden geweldige prijzen zullen vanaf 17:00 uur worden verloot door de spreekstalmeesters Johan Varkevisser en Kees Guijt, zoals Wii, Nintento 3DS, kinderfietsjes, bestuurbare auto’s, LEGO, computerspellen, tablets, HIFI-sets, discolampen, barbiepoppen, snoepgoed en nog veel meer. De loterij wordt afgesloten met een superronde met een geweldige hoofdprijs voor het hele gezin, te weten:

2 dagen Elfteling voor 4 personen inclusief overnachting in het Elfteling Hotel!

Kortom, kom zaterdag 17 november naar het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid en maak gegarandeerd kans op geweldige prijzen tijdens het Rad van Sinterklaas!

Geef een antwoord