Quick Boys en Nieuw Zuid hoofdrolspelers in Zappsport

Op dinsdag 23 oktober was ons eigen Nieuw Zuid de plaats waar het allemaal gebeurde. Zappsport, het welbekende jeugdprogramma van de AVROTROS streek neer op Nieuw Zuid voor een onvervalste Voetbal Battle van de meiden tegen de jongens. 

De team captains Ron Boshard (de jongens) en Britt Dekker (de meiden) kregen steun van Tom Beugelsdijk (ADO Den Haag) en international Kika van Es (Ajax, Oranje) om beide teams klaar te stomen voor de grote finale op het hoofdveld.

De teams, met speelsters en spelers geselecteerd uit de verschillende jeugdelftallen van Quick Boys, werden tijdens een pittige training klaargestoomd voor de grand finale. Wie zou gaan winnen? We kunnen in ieder geval zeggen dat het een mooie wedstrijd werd. Allen wie de wedstrijd gewonnen heeft blijft nog geheim. 

Zie hier een mooie impressie van deze mooie Battle!

Wil je het wel weten, kijk dan zelf naar de Battle Voetbal op Zaterdag 24 november om 08.55 uur, uitgezonden op NPO3 / Zapp. Daarna uiteraard online terug te kijken via Zappsport.nl en YouTube. Ook de club en onze schitterende accommodatie komen fantastisch in beeld.

Geef een antwoord