Trainer Erik Assink komende periode uitgeschakeld

Helaas zal Quick Boys trainer Erik Assink de komende tijd langs de lijn moeten missen. Als gevolg van een medische ingreep zal Assink in ieder geval de thuiswedstrijd tegen HSV Hoek en de uitwedstrijd tegen DVS’33 Ermelo moeten missen.

“Na een prima voorbereiding en een mooie uitresultaat tegen ONS Sneek had ik er juist zin in om met een mooie kraker, thuis tegen Hoek de competitie te vervolgen. Helaas dus, want ik moet even rust houden”, aldus de aimabele trainer van Quick Boys. Hoe lang het herstel exact gaat duren is vooralsnog niet bekend, maar natuurlijk wensen we onze trainer ook via deze weg, beterschap en een goed herstel en hopen we hem zo snel mogelijk weer terug te zien op het veld.

Voor de komende wedstrijden zal assistent trainer Derek van der Plas de honneurs waarnemen. “Het is een pittige reeks, maar we hebben er alle vertrouwen in dat hij dit met de steun van de ervaren Laurens Mouter en de rest van de staf uitstekend zal overnemen”, aldus Gert Pluimgraaff, namens Quick Boys.

Geef een antwoord