Supportersvereniging Quick Boys

Iedereen die de club een warm hart toedraagt moest er twaalf jaar op wachten. Het seizoen 2015-2016 was het dan eindelijk zover. Het kampioenschap van Quick Boys werd zeer uitbundig en intens gevierd. Meer dan twintig bussen met enthousiaste supporters vertrokken op zaterdag 14 mei 2016 naar Vlaardingen om hun favorieten aan te moedigen tijdens de laatste competitiewedstrijd tussen Deltasport en Quick Boys. Het bestuur van de Supportersvereniging draaide overuren. Maar dat hadden zij er heel graag voor over.

De supportersvereniging helpt de fans sinds jaar en dag, door het organiseren van diverse activiteiten op en rond het sportpark. Van busreis tot feestavond, van voetbalquiz tot merchandising: de Supportersvereniging staat klaar voor haar leden. Dit wordt extra kracht bijgezet door de samenwerking met de webshop van Quick Boys. Ook komend seizoen zal de Supportersvereniging weer nieuwe fanartikelen ontwikkelen en aanbieden, onder meer via de Quick Boys Webshop. Denk bijvoorbeeld aan de groene 'uit-sjaal'.

Daarnaast is er de goede samenwerking met de Tifosi QB, de sfeercommissie van de club. Rondom de wedstrijden van het eerste elftal organiseert deze commissie de nodige sfeeracties. Wie herinnert zich niet de sfeervolle wedstrijden in het seizoen 2015-2016 tegen Noordwijk, XerxesDZB en natuurlijk Deltasport?

Ook bij de evenementen van de Supportersvereniging zijn de leden van deze commissie aanwezig om een helpende hand te bieden. En tijdens de populaire busreizen naar uitwedstrijden zorgen deze vrijwilligers voor een hapje en een drankje.

Uiteraard mogen ook de barmedewerkers en de schoonmaakploeg niet vergeten worden. Zij zetten zich volop in tijdens en na de door de Supportersvereniging geplande activiteiten in en om het clubhuis. Het goede contact met het dagelijkse bestuur van de club is een must om te komen tot geslaagde activiteiten.

De Supportersvereniging is bijzonder trots op haar huidige ledenaantal, maar gezien de ambitieuze doelstellingen is de wens om de komende tijd nog verder te groeien. De contributie bedraagt slechts €15,00 per jaar, terwijl jonge leden (tot zestien jaar) slechts €5,00 lidmaatschapsgeld verschuldigd zijn. Voor dit kleine bedrag hebben de leden onder andere recht op deelname aan exclusieve activiteiten, voorrang bij verkoop van wedstrijdkaarten en uiteraard ook het ontvangen van de Presentatiegids. Voor het lidmaatschap kan men zich aanmelden door een e-mail te sturen naar sv@quickboys.nl, door een briefje te sturen naar onderstaand adres of door een willekeurig bestuurslid aan te spreken.

Elk lid krijgt waar voor zijn of haar geld. De afgelopen jaren heeft de Supportersvereniging zich dubbel en dwars bewezen als een zeer levendige en actieve organisatie.

Het allerbelangrijkste is en blijft dat de leden middels een lidmaatschap van de Supportersvereniging laten blijken dat de fantastische en uitzonderlijke voetbalvereniging Quick Boys hen aan het hart ligt en dat zij de club door dik en dun, in voor- en tegenspoed, willen steunen.

Opgericht
10 februari 1978

Aantal leden
750

Doelstelling
Het steunen van de voetbalvereniging Quick Boys in financiële en materiële zin

Bestuur
Marco van Duijn (voorzitter)
Robert van der Putten (vice-voorzitter)
Bart de Vreugd (Secretaris)
Guido Meijvogel (Penningmeester)
William Maagdelijn (overig bestuurslid)
Dirk Ouwehand (overig bestuurslid)
Johan Zuijderduijn (overig bestuurslid)

Postadres
Postbus 207, 2220 AE, Katwijk

E-mail
sv@quickboys.nl


Van links naar rechts: Guido Meijvogel, Robert van der Putten, Leon Scheepmaker, Marco van Duijn, Bart de Vreugd en Johan Zuijderduijn

Agenda

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Van Maanen Taarten

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________