Woord van de voorzitter Henk-Jan van Maanen

Voorzitter

Beste Quick Boyzers en andere lezers,

Het voorjaar is aangebroken, een mooie tijd om je weer eens bij te praten over de stand van zaken bij onze vereniging.

De afgelopen herfst- en winterperiode zijn intensief geweest en er was behoefte om even op adem te komen. Soms hebben zaken die spelen bij Quick Boys hun weerslag op je energie-niveau.

Inmiddels is de frisheid terug, het gevoel goed en staan de beroemde neuzen weer dezelfde kant op.
Nu denk je misschien: waar gaat dit allemaal over? Maar een grote club als Quick Boys is een complex geheel en soms is het allemaal best ingewikkeld.
Van nature kijk ik graag naar het positieve. De afgelopen maanden was dat echter niet altijd eenvoudig.

Een bepaalde mate van negativiteit en tegenwerking maakt het lastig om veel energie te steken in het trekken van deze vereniging. Maar goed, we hebben ons herpakt en zetten nu met extra inspanning veel veranderingen in. Een voorbeeld daarvan is het ingrijpend aanpakken van het clubhuis, waarover we tijdens de aankomende ledenvergadering op vrijdag 21 april a.s. meer uit de doeken zullen doen. Met vertegenwoordigers van de supportersgroepen zijn we in gesprek over een overkapping van de tribune achter het doel aan de noordkant. Er was al de nodige beweging op het mooiste sportpark van Nederland en daar komt dus nog veel meer bij.
Er is een begin gemaakt met de bouw van de nieuwe entree. Daar wordt nog steeds hard aan gewerkt, maar dat is niet allemaal zichtbaar. We gaan er van uit dat Nieuw Zuid bij de start van het nieuwe seizoen beschikt over een fraaie toegang, met een uitstraling waar we allemaal weer trots op kunnen zijn.

De perikelen rondom de KNVB en de voetbalpiramide blijven ons zorgen baren. Wij willen natuurlijk zoveel mogelijk onze mooie derby’s houden, en geen of zo weinig mogelijk instroom van BVO-beloftenteams.

Het is erg fijn om te constateren dat er steeds meer draagvlak is voor gezonde voeding in het clubhuis. Langzamerhand wordt het assortiment aangepast. Complimenten aan iedereen die zich daarvoor inzet.

De Quick Boys-veiling is net achter de rug. De bruto-opbrengst liegt er niet om: iets meer dan een ton. Zeer welkom gezien alle investeringen waar we voor staan. Verder heeft een aantal sponsoren zich weer verbonden aan ons kledingplan voor de komende drie jaar. Dat betekent eveneens een garantie voor extra inkomsten.

De prestaties van Quick Boys 1 zijn redelijk te noemen. De doelstelling om in de top-5 te eindigen is nog altijd haalbaar, al zal dat niet eenvoudig worden. De komende weken moet blijken of het lukt. De selectie voor komend seizoen krijgt al enigszins vorm. Het is goed om te constateren dat de doorstroming vanuit de eigen jeugd daarbij voor de nodige aanvulling zorgt, iets waar ons beleid ook op gericht is.

Tot slot hebben we de eerste kampioenen al weer mogen verwelkomen en dat is natuurlijk ontzettend leuk!
 
Kortom: het voorjaar is in volle gang, de accu is helemaal opgeladen en we zijn met velen vol hernieuwde energie bezig met ons schitterende club.
 

Namens het bestuur van Quick Boys,
Henk-Jan van Maanen
voorzitter

 

Agenda

11-01-2018

Nieuwjaarsreceptie K.v.v. Quick Boys 20.30 - 22.30 uur

30-03-2018

Casinoavond

20-04-2018

Quick Boys Voetbalquiz

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Lidmaatschap / Aanmelding

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________