Ondertekening sponsorcontracten

Gepubliceerd op: 11-04-2018 10:45

Zonder sponsoring is een voetbalclub bijna niet meer te draaiende te houden. Kostenposten als energie, water en onderhoud worden alleen maar hoger. Verder zijn er natuurlijk de uitgaven aan contractspelers, gediplomeerde trainers, jeugdopleiding etc.
De opbrengsten uit de contributie zijn hiervoor in de huidige tijd niet meer toereikend. Gelukkig dragen vele ondernemers Quick Boys een warm hart toe en zijn bereid om de club financieel te ondersteunen.

Recent vonden in de bestuurskamer op ons sportpark Nieuw Zuid drie nieuwe contractondertekeningen plaats:

  • Horesca Horecavo heeft zich in de persoon van Dave Vegt verbonden als rugsponsor van het jeugdkledingplan voor vier jaar met een optie op nog eens vier jaar.
  • Leen Haasnoot verlengde namens de Rabobank het sponsorschap met twee jaar. Deze bank is al vele jaren verbonden aan de club als algemeen sponsor van K.v.v. Quick Boys en van de Businessclub Quick Boys.
  • Elektro-Assist werd vertegenwoordigd door Henk de Wit en fungeert voor drie jaar als hoofdsponsor van Quick Boys Vrouwen 1.

Deze drie sponsoren werden toegesproken door Martin Haasnoot (bestuurslid commerciële zaken) en door hem namens de club bedankt voor de bereidwilligheid om de club (opnieuw) te ondersteunen.

Als bestuur zijn we bijzonder verheugd met de steun van deze bedrijven en het in Quick Boys gestelde vertrouwen. We zijn er van overtuigd dat de naam van de sponsoren de komende jaren op een positieve manier zal worden uitgedragen.

Bestuur van K.v.v. Quick Boys

IMG_0021

IMG_0026

IMG_0018

IMG_0030

IMG_0014

IMG_0027

Agenda

 

 

Altijd al sponsor willen worden?

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht