Uitreiking Presentatiegids op donderdag 30 augustus

Gepubliceerd op: 29-08-2018 19:24

Morgen (donderdag) wordt in het sponsorhome op sportpark Nieuw Zuid de nieuwe Presentatiegids van K.v.v. Quick Boys uitgereikt. De gids is een uitgave van de Supportersvereniging. De eerste exemplaren worden door Marco van Duijn (voorzitter van de Supportersvereniging) overhandigd aan Bart van Kruistum (voorzitter van de club), Erik Assink (hoofdtrainer Quick Boys), Jeffrey Ket (aanvoerder Quick Boys 1) en Anton van der Plas (directeur Ouwehand Visverwerking B.V.). Iedereen is vanaf 20:30 uur van harte welkom in het sponsorhome. Coverband WestCoast zorgt voor de muzikale invulling van de avond.

Op fraaie wijze is de A-selectie van de club weer in beeld gebracht. Daarnaast zit de gids boordevol interessante wetenswaardigheden. Ook de leuke interviews en columns zijn de moeite om te lezen meer dan waard. 
Kortom, een bron van informatie en een absolute collector’s item voor iedereen die Quick Boys een warm hart toedraagt.

Ben je nog geen lid en wil je toch de nieuwe Presentatiegids ontvangen? Word dan snel lid van de Supportersvereniging. De contributie bedraagt slechts € 15,00 per jaar, terwijl jonge leden (tot 16 jaar) slechts € 5,00 lidmaatschapsgeld verschuldigd zijn. Meld je nu aan door een email te sturen naar sv@quickboys.nl en ontvang de nieuwe gids als welkomstgeschenk!

Agenda

24-05-2019

Algemene Ledenvergadering Quick Boys

08-06-2019

21-06-2019

Maak kennis met de BC

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht