Column Manon Heiliegers: Verwachtingen en ambities

Gepubliceerd op: 20-09-2018 19:00

Ook dit seizoen zullen diverse spelers en trainers van de club een column schrijven voor de website en social media van Quick Boys, vanuit de Heren 1, Vrouwen 1 en de jeugd. Vandaag is het de beurt aan Manon Heiliegers van de Vrouwen 1.

"Mijn naam is Manon Heiliegers, 19 jaar oud en ik speel sinds dit jaar voor Quick Boys in de Vrouwen 1. Mij is gevraagd dit seizoen een column te verzorgen voor de website. Hierbij zal ik mijn visie geven over het vrouwenvoetbal in het algemeen en het vrouwenvoetbal bij Quick Boys.

De grote vraag aan het begin van elk seizoen is voor mij altijd weer: Wat verwacht ik van dit seizoen en wat zijn mijn ambities daarbij? Een paar weken geleden heeft onze technische staf door middel van een presentatie ons op de hoogte gebracht van een nieuw ingeslagen weg op het gebied van het vrouwenvoetbal bij Quick Boys. Daarbij hebben zij ons uitgelegd dat de ambitie van de club is om een grotere vrouwen- en meidenafdeling te krijgen, waarbij de verwachting komt dat elk team een stap omhoog kan maken. Op deze manier hoopt de club het vrouwenvoetbal bij Quick Boys naar een hoger niveau te tillen en op de kaart te zetten.Tijdens deze presentatie werden ook de verwachtingen en ambities verteld die de technische staf heeft met betrekking tot ons team. Om de ambities van de club waar de kunnen maken zullen wij met de Vrouwen 1 zo snel mogelijk moeten promoveren, het liefst na dit seizoen al. Maar de promotie is niet het enige dat telt. Zo is het belangrijk dat elke speelster zich dit seizoen kan ontwikkelen zodat zij klaar is om volgend seizoen de stap omhoog te kunnen maken. Ook belangrijk is daarbij de jeugd, de talenten die elke kans zullen aangrijpen om zich te laten zien om een plekje in het eerste te veroveren. Maar volgens onze technische staf is er maar één ding dat echt belangrijk is om deze ambities en verwachtingen waar te maken en dat is plezier hebben. Want met plezier, komt prestatie.

Tot slot, iedere speelster heeft zijn eigen verwachtingen en ambities, maar er zijn er een aantal die bij onze meiden allemaal op het lijstje staan: Door veel plezier te hebben in het voetbal en met elkaar, door altijd hard te werken en door onze ontwikkeling die we allemaal gaan hebben dit seizoen, zal aan het eind van onze competitie op Quick Boys website staan: Quick Boys Vrouwen 1 promoveert naar de 2de klasse!"

Manon Heiliegers
Speler Quick Boys Vrouwen 1

Agenda

 

 

Altijd al sponsor willen worden?

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht