Het aanbod voor de veiling is compleet met maar liefst 150 kavels

Gepubliceerd op: 19-11-2018 15:28

Aanstaande vrijdagavond is het zover. Dan zal in het sponsorhome van Quick Boys de veiling plaatsvinden, met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het meubilair voor ons nieuwe clubhuis.

En de kavellijst is compleet. Met naast de eerder aangekondigde arrangementen in totaal maar liefst 150 kavels. Denk bij dit mooie kavelaanbod aan prachtige zaken als elektrische fietsen, diners in een (sterren)restaurant, weekends naar Gent en Maastricht, diverse voetbalreizen en wedstrijden, verblijf in strandhuisjes, maar ook dinercheques, diverse wijnproeverijen en voor de dames welness- en beautybehandelingen. Aanstaande vrijdag is er echt voor iedereen wel iets om op te bieden, voor ieders voorkeur en voor iedere beurs.

Daarnaast wordt het natuurlijk ook ‘gewoon’ een gezellig avond, want voor, tijdens en na de veiling is er alle gelegenheid voor een hapje en een drankje. Zo maken we er een mooie avond van voor jou en je partner, je vrienden en uw (zaken)relaties.

Download hier het veilingboekje 2018 met daarin de kavellijst, het inschrijfformulier en de spelregels die gelden bij de veiling van aanstaande vrijdag.

Agenda

24-05-2019

Algemene Ledenvergadering Quick Boys

08-06-2019

21-06-2019

Maak kennis met de BC

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht