Wegen van K.v.v. Quick Boys en Erik Assink gaan scheiden

Gepubliceerd op: 22-12-2018 15:59

Aan het einde van het lopende seizoen zal K.v.v. Quick Boys afscheid nemen van Erik Assink. Dat is de uitkomst van de evaluatie die vandaag heeft plaatsgevonden tussen de clubleiding en de sympathieke hoofdtrainer die met pijn in het hart sportpark Nieuw Zuid zal gaan verlaten. De Technische Commissie gaat op zoek naar een vervanger voor komend voetbaljaar.Ruim een half jaar geleden werd Assink benaderd om invulling te geven aan de door omstandigheden ontstane vacature van hoofdtrainer. Hoewel de inwoner van Almere zich eigenlijk had verzoend met een sabbatical kon de ervaren coach het aanbod van de blauw-witten voor zijn gevoel niet afslaan. Onder zijn leiding verloor Quick Boys vooralsnog slechts één officiële (beker)wedstrijd, in de competitie bleef de formatie van Assink tot aan de winterstop ongeslagen.

De 61-jarige oefenmeester, die het erg naar zijn zin heeft op Nieuw Zuid, geeft aan meer tijd aan zijn gezin te willen besteden en wil eventueel in de toekomst aan de slag gaan bij een (kleinere) club in de buurt van zijn woonplaats. Uiteraard zal Assink er alles aan doen om zijn werkzame periode bij Quick Boys in stijl af te sluiten.

De Technische Commissie is Erik Assink zeer erkentelijk voor zijn toewijding in het lopende seizoen en hoopt van harte dat de trainer zijn vertrek bij de blauw-witten kan opluisteren met een prijs.

Agenda

 

 

Maak kennis met de BC

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht