Scotch Whisky International drie jaar Clubsponsor

Gepubliceerd op: 04-03-2019 19:55

Scotch Whisky International verbindt zich voor drie seizoenen als clubsponsor aan voetbalclub Quick Boys.

"Toen Scotch Whisky International in 2007 begon met het beleggen in whisky, waren wij echt the new kid on the block. Bijna niemand had nog van beleggen in whisky (en in het bijzonder in Schotse single malts) gehoord of wist hoe het beleggen erin in zijn werk ging. We zijn nu tien jaar verder, en Schotse single malt whisky’s worden steeds vaker gezien als een perfect alternatief voor beleggers die spreiding in hun beleggingsportefeuille willen aanbrengen. Het is algemeen bekend dat whisky beter wordt naarmate je het langer laat rijpen. En deze vergelijking gaat eigenlijk ook op voor het beleggen in Schotse single malt whisky: het is het meest aantrekkelijk als je voor een langere periode instapt."

Vandaag vond de ondertekening van het sponsorcontract plaats met Michel Kappen van Scotch Whisky International (SWI) in het Zagatti Whisky Museum te Sassenheim.

Een vergulde Bart van Kruistum, voorzitter van K.v.v. Quick Boys, geflankeerd door Marjolijn de Roode (SWI) en Bas van Dijk penningmeester BusinessClub QB. 

Maak kennis met de BC

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht