Vrijdag 12 april 2019 vanaf 20.00 uur IERSE AVOND

Gepubliceerd op: 03-04-2019 17:56

Op vrijdag 12 april a.s. is het feest in de Businessclub. Dan organiseert de Businessclub een Ierse avond voor haar sponsoren. U bent van harte uitgenodigd!
 
De lokale folkband Let’s Folk treedt deze avond op en zal onder andere Ierse folk hits spelen. Ook is er een whisky proeverij en is er speciaal voor de dames een gin tonic bar. Het belooft een fantastische avond te worden!
 
Tevens zal onze clubsponsor “Scotch Whisky International” deze avond nader uitleg geven over beleggen in whisky: Hoe werkt dit en wat zijn de mogelijkheden. Welk rendement is er te behalen en wat zijn zoal de risico’s. Afhankelijk van het aantal geïnteresseerden zullen één of twee sessies worden gehouden in de bestuurskamer onder het genot van een goed glas whisky en wat zalm. De 1e sessie zal ca. 20.45 uur starten en duurt zo’n half uur. Bij veel interesse zal om 21.45 uur een 2e sessie volgen. Wij verzoeken u wel zich hiervoor op te geven daar de ruimte in de bestuurskamer beperkt is.
 
Deze avond mag u dan ook gewoonweg niet missen! Dus kom 12 april naar de Businessclub. Entree vanaf 20.00 uur. Eindtijd ongeveer 24.00 uur.
 
Wanneer u deze avond niet wilt missen verzoeken wij u vriendelijk u zo snel mogelijk aan te melden via info@bcquickboys.nl. Er is een beperkt aantal introducees toegestaan. Wilt u met meerdere komen is dit afhankelijk van uw aantal sponsorkaarten en het aantal inschrijvingen. U moet wel rekening houden dat een bijdrage per persoon van € 25,-- zal worden gevraagd indien u meer mensen aanmeldt dan uw aantal sponsorkaarten.     

Graag ontmoeten wij u op vrijdag 12 april a.s.vanaf 20.00 uur in de Businessclub op sportpark Nieuw Zuid! 

Bestuur Businessclub K.v.v. Quick Boys 

Agenda

 

 

Altijd al sponsor willen worden?

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht