Woord van de voorzitter

Gepubliceerd op: 10-06-2019 15:30

Beste Quick Boyzers!

Ook na het weekend overheerst bij vele blauwwitten de euforie van promotie naar de tweede divisie. Na negen ellenlange jaren eindelijk weer terug op het hoogste ‘’amateur” niveau. En dat hebben we afgelopen zaterdag zonder enige wanklank groots met elkaar gevierd! De ongekende taferelen na het laatste fluitsignaal lieten zien welke emoties de promotie bij het publiek losmaakten.

Pinksterzaterdag begon voor veel vrijwilligers al vroeg met het ING toernooi. Zo’n 1000 voetballertjes uit den lande zetten hun beste beentje voor op een zeer winderig Nieuw Zuid.  Wind of geen wind het mocht de pret niet drukken. Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers verliep het toernooi als een geoliede machine.

Tegelijkertijd pakte ook de jubileumcommissie voor het 100 jarig bestaan flink uit met een markt vol met gesponsorde vis en andere koopwaar. De opbrengst van die actiedag kwam geheel ten goede aan de spaarpot ter voorbereiding op ons jubileum. Al met al bezochten die dag ruim 10000 mensen ons sportpark. Het is geen sinecure om zo”n mensenmassa goed te managen. Daarom petje af voor de méér dan 200 vrijwilligers die deze lange dag in goede banen wisten te leiden. Chapeau!! 

Het laat ook maar weer eens zien dat Quick Boys verder strekt dan ons vlaggenschip. Vele vrijwilligers houden onze club in goed vaarwater. Het “wij samen gevoel” is de sleutel tot succes gebleken.  Ook nu we weer terug zijn op het hoogste amateurniveau zal de nuchterheid moeten overheersen. We moeten ons niet gek laten maken door de waan van de dag, maar het huishoudboekje kloppend houden. Het is van belang elkaar hierin scherp te houden.

We nemen afscheid van Erik Assink die ter elfder ure bereid was de uitdaging aan te gaan en het met zijn technische staf flikte om promotie af te dwingen. Een kroon op zijn carrière die hem forever welkom heeft gemaakt op sportpark Nieuw Zuid! Heel veel dank daarvoor. En met hem ook dank aan alle spelers die vertrekken bij Quick Boys en hun kunsten elders gaan vertonen. Het gaat jullie goed.

We kunnen ten slotte opmerken dat het collectief van team, technische staf en vrijwilligers aan de basis heeft gestaan van dit succes. Dank!

Mede namens het bestuur wens ik u een zonnig zomerreces.

Bart van Kruistum.

Altijd al sponsor willen worden?

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht