Jubileumloterij: AFTELLEN!

Gepubliceerd op: 27-01-2020 08:28

De jubileumloterij SCOOReenHUIS.nl biedt je de mogelijkheid om kans te maken op het winnen van allerlei schitterende prijzen, met als ultieme hoofdprijs een vakantiewoning t.w.v. € 150.000 die belastingvrij in jouw bezit kan komen! En wat denk je van de nieuwste Mitsubishi ASX Instyle t.w.v. € 33.000?! Klik HIER om een lot te kopen! Aanstaande vrijdag is het zover! 


HUIS_WINNEN.100.HetKanEcht_verkleind

Maximaal 9.999 loten worden uitgegeven en dat betekent bij een vijftiental grote en aantrekkelijke prijzen een winkans van minimaal 1:670, een enorm verschil met de bekende loterijen.

Door deel te nemen steun je naast Quick Boys ook een aantal goede doelen, t.w. de Stichting Opkikker, de Dirk Kuyt Foundation en de Stichting Kika.

Even een korte opsomming van de kernpunten:

  • Het lijkt op een wonder, maar je kunt écht een huis winnen!
  • En niet alleen dat, want er zijn nog 14 andere schitterende prijzen waaronder een luxe auto, het allernieuwste model Mitsubishi ASX Instyle (september 2019).
  • Er zullen maximaal slechts 9.999 loten verkocht worden, m.a.w. een waanzinnige kans op een prijs.
  • Uiteraard hebben wij een vergunning en betalen wij daarnaast de kansspelbelasting voor jou.
  • De trekking is op 31 januari 2020. Een notaris controleert de trekking.
  • En niet in de laatste plaats: behalve K.v.v. Quick Boys worden ook nog een aantal goede doelen gesteund.

Stand van zaken (januari 2020):
In de afgelopen weken is er veel landelijke media-aandacht geweest voor deze prachtige actie. Onder andere NPO Radio 1 en 2 gaf de organisatie van Scooreenhuis.nl alle gelegenheid om de loterij te promoten. Klik HIER om de radiofragmenten terug te luisteren.

Op zaterdag 25 januari jl. is het 8.000e jubileumlot verkocht. De vraag naar de loten is enorm, want er zijn nog slechts circa 400 loten beschikbaar! Dus voor alle late beslissers beslissers: de loterij gaat definitief door, dus doe ook mee en ga naar www.scooreenhuis.nl

Agenda

 

 

Huis winnen en het goede doel steunen?

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht