Jaap van Duijn kiest voor ADO Den Haag

Gepubliceerd op: 16-06-2011 21:01

De talentvolle aanvaller krijgt de kans zijn droom te verwezenlijken
Met ingang van volgend seizoen verdedigt Jaap van Duijn de clubkleuren van ADO Den Haag. De talentvolle aanvaller (20) krijgt bij de Eredivisionist de kans zich te bewijzen in het betaalde voetbal.

Van Duijn werd als A-junior van Quick Boys weggeplukt door PSV. In Eindhoven speelde de buitenspeler in PSV A1 en het beloftenelftal. Het avontuur in Brabant kreeg geen vervolg en Van Duijn vertrok naar Feyenoord. Ook in Rotterdam kreeg hij de kans in het beloftenelftal. Aan het begin van dit seizoen sloot Jaap van Duijn zich aan bij de selectie van Quick Boys. 

Dankzij een vliegende start - Van Duijn scoorde negen treffers in de eerste seizoenshelft - wekte hij de interesse van diverse betaald voetbalclubs. ADO Den Haag toonde reeds in november van het vorig jaar belangstelling voor de buitenspeler. Daarnaast liep Van Duijn onlangs enige tijd stage bij FC Eindhoven. Uiteindelijk kon hij kiezen uit meerdere aanbiedingen. De keuze viel op de club die zich door de goede prestaties kwalificeerde voor Europees voetbal. Door hoofdtrainer John van der Brom wordt Van Duijn in de gelegenheid gesteld zich te bewijzen in de A-selectie van de Hofstedelingen. Hiermee blijft de droom om profvoetballer te worden intact voor Van Duijn. Langs deze weg wordt hem dan ook heel veel succes toegewenst bij ADO Den Haag.

Tegenover het vertrek van Jaap van Duijn staat de komst van Adil Harfaoui. De aanvaller heeft overschrijving naar Quick Boys aangevraagd en keert derhalve terug op het oude nest. Hij krijgt de kans een plaats in de A-selectie van trainer Jos van Eck te verwerven. Na de komst van Kwong-Wah Steinraht en Chelton Linger is Harfaoui de derde aanvallende nieuweling bij de blauwwitten.

Agenda

24-05-2019

Algemene Ledenvergadering Quick Boys

08-06-2019

Altijd al sponsor willen worden?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________