Eerste Quick Boys Gala een groot succes

Evenement levert de Quick Boys Jeugdopleiding 62.250 euro op
Ruim 350 deelnemers waren zaterdagavond getuige van de eerste editie van het Quick Boys Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. In een zeer sfeervolle ambiance beleefden de gasten een unieke avond met een overheerlijk diner, spetterende optredens, een succesvolle veiling en een geslaagde afterparty. Het Quick Boys Gala leverde € 62.250 op, een geweldige opbrengst die geheel ten goede komt aan de jeugdopleiding van de club. Klik op de icoon hiernaast om een aantal foto’s van de avond te bekijken. 

Maandenlange voorbereidingen gingen eraan vooraf. Een commissie bestaande uit tien leden gaf in april jl. het officiële startschot voor het Quick Boys Gala. Afgelopen zaterdag opende voorzitter Henk-Jan van Maanen de avond, waarna gastheer Jack van Gelder het programma doornam met de aanwezige gasten. Het eerste optreden was van Lee Towers, die nagenoeg iedereen meteen op de dansvloer wist te lokken.

Tussen de gerechten door werden de gasten vermaakt met een act van balkunstenaar Marco Bonisimo, terwijl ook cabaretier Peter Heerschop met zijn hilarische Quick Boys-variant op "Lieve Marianne" de lachers op zijn hand had. Samen met Van Gelder zorgde Heerschop voor een fraaie veilingopbrengst. Ook de loterij, met fantastische prijzen, was een groot succes, waardoor voorzitter Henk-Jan van Maanen aan het einde van de avond de prachtige opbrengst bekend mocht maken. De toegift was van Ruth Jacott, die met haar hits de dansvloer opnieuw uitstekend gevuld kreeg.  

Na de afterparty in Club Conversation kwam een einde aan een geweldig evenement dat heel veel enthousiaste reacties opleverde en veel toezeggingen om de volgende keer weer present te zijn. Want na het succes van de eerste editie van het Quick Boys Gala lijkt een mooie traditie te zijn geboren, met dank aan de zeer prettige samenwerking met Grand Hotel Huis ter Duin.

Klik hier voor de foto’s.

Geef een antwoord