Reinhard Breinburg verlaat sportpark Nieuw Zuid

Gepubliceerd op: 18-04-2014 09:24

De verdediger wil zich richten op zijn maatschappelijke loopbaan in Aruba
Aan het einde van het lopende voetbaljaar zal Reinhard Breinburg vertrekken bij Quick Boys. De verdediger (29) is bezig aan zijn tweede seizoen op sportpark Nieuw Zuid. Breinburg gaat in Aruba werken.

In zijn debuutjaar was Breinburg, overgekomen van Barendrecht, als centrale verdediger een vaste waarde bij de blauwwitten. Reinard kenmerkt zich als een rustige stabiele kracht binnen en buiten het veld en zelfs ook nog actief als international in het Arubaans Elftal.  In het huidige seizoen verschijnt de Rotterdammer eveneens zeer regelmatig aan de aftrap, maar onder trainer Ted Verdonkschot wordt hij voornamelijk ingezet als rechtsback. Nadat eerder bekend werd dat de wegen van zijn carpoolmaatje David Almeida en Quick Boys zullen scheiden, zal ook Breinburg afzwaaien aan het einde van het seizoen.  

Het Technisch Management wil Reinhard hartelijk danken voor zijn inzet voor Quick Boys en wenst hem veel succes toe in zijn verdere loopbaan als voetballer en met zijn maatschappelijk carrière.

Agenda

24-05-2019

Algemene Ledenvergadering Quick Boys

08-06-2019

Altijd al sponsor willen worden?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________