FootballCulture® ontwerpt shirt voor Quick Boys-fans

Gepubliceerd op: 08-10-2014 19:00

De Supportersvereniging Quick Boys heeft in aanloop naar de Derby der Derby's tegen Katwijk een collector's item aan het assortiment fanartikelen toegevoegd. In samenwerking met FootballCulture is een uniek shirt ontworpen dat iedere Quick Boys-fan in zijn kast moet hebben hangen. Of liever: moet aantrekken. De webshop (www.footballculture.com) ontwerpt stijlvolle shirts voor supporters die houden van het spelletje en alles eromheen. FootballCulture heeft meer dan 100 shirts geproduceerd sinds de start in 2009 en wordt zeer gewaardeerd door veel Quick Boys-supporters.  

Quick Boys is hiermee de eerste amateurclub met een shirt onder het label van FootballCulture, de special edition van het Support Your Local-shirt. En daar is de Supportersvereniging erg trots op! De tekst Support Your Local 1920 heeft weinig uitleg nodig. Generaties Quick Boys-fans die hun club in weer en wind, thuis en uit en in voor- en tegenspoed steunen. Op zaterdagmiddag telt maar één ding: K.v.v. Quick Boys. Sinds 1920.  

Het shirt, fraai afgewerkt met het officiële label aan de onderkant en in FootballCulture-verpakking, is vanaf nu te koop bij de bestuursleden van de Supportersvereniging, sowieso iedere donderdagavond vanaf 20:00 uur in het clubhuis, voor de speciale prijs van € 27,50 (afhaalprijs). Er zijn verschillende maten verkrijbaar: van S tot en met XXXL. Fans die verder weg wonen konden tevens via de webshop van www.footballculture.com bestellen, maar helaas zijn zij na de eerste dag uitverkocht. Zorg dat je er op 1 november aanstaande netjes bijloopt en koop het shirt!

Agenda

24-05-2019

Algemene Ledenvergadering Quick Boys

08-06-2019

Altijd al sponsor willen worden?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________