Voorverkoop Quick Boys - Spakenburg

Gepubliceerd op: 25-09-2017 19:57

Aanstaande zaterdag speelt Quick Boys in eigen huis tegen Spakenburg. De twee giganten uit het amateurvoetbal worden door de kenners gezien als de voornaamste titelkandidaten in de Derde Divisie A. Naar verwachting zal de publieke belangstelling voor deze klassieke kraker enorm zijn. Daarom wordt een ieder deze week de mogelijkheid geboden om de toegangskaarten online te bestellen.

Leden van de club en leden van de Businessclub Quick Boys krijgen op vertoon van hun pas gratis toegang tot het sportpark. De overige bezoekers kunnen online kaarten bestellen voor deze amateurtopper. Klik daarvoor op deze link.

De voordelen van online voorverkoop zijn:

  • U kunt de e-tickets thuis printen en bij de toegangscontrole op sportpark Nieuw Zuid direct laten scannen. In de rij staan is dus niet nodig. Let op: print de tickets wel uit, scannen vanaf mobiel kan niet!
  • Betaalgemak doordat u afrekent via iDeal (€ 0,50 per transactie en € 0,40 ticketkosten) of via Creditcard (€ 2,50 per transactie en € 0,40 ticketkosten).

Wie liever gebruikmaakt van de 'fysieke' voorverkoop kan op donderdagavond 28 september a.s. van 20.00 tot 21.30 uur terecht in het clubhuis. Betalen kan dan zowel contant als met pin. Ook bij aanschaf van kaarten aan de kassa's op de wedstrijddag zijn beide betaalwijzen mogelijk.

De toegangsprijzen voor de wedstrijd tussen Quick Boys en Spakenburg zijn als volgt:

Staanplaats (onoverdekt) € 8,50
Tribune (overdekt) € 10,00
Jeugd t/m 16 jaar € 4,00
   

 

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________