Middenvelder Kenny Anderson sluit per direct aan bij K.v.v. Quick Boys

Gepubliceerd op: 16-12-2017 17:07

Met onmiddellijke ingang heeft K.v.v. Quick Boys zich versterkt met Kenny Anderson. De transfervrije middenvelder traint sinds enkele weken mee met de blauwwitten en tekent een contract tot het einde van het lopende seizoen. Onlangs heeft Anderson de volle 90 minuten gespeeld in de met 2-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen de profs van Telstar.De 25-jarige Anderson was in het betaalde voetbal actief voor RKC Waalwijk en speelde twee seizoenen in de Eredivisie. Na de degradatie van de Waalwijkers naar de Jupiler League maakte de aanvallende middenvelder de overstap naar Hearts of Midlothian FC. Na zijn Schotse avontuur keerde Anderson weer terug in het Mandemakers Stadion. Sinds afgelopen zomer zit de zoon van een Schotse vader zonder club en staat hij in de belangstelling van Quick Boys. Tot groot genoegen van de Technische Commissie komt het nu tot een samenwerking tussen de club en de creatieve speler die zich moet gaan richten op de positie achter de spits.  

,,Het is heel fijn dat ik weer kan gaan voetballen. Vorig seizoen heb ik bij RKC Waalwijk nagenoeg alles gespeeld. Dan geef je de hoop op een vervolg van het profbestaan niet zo snel op. Er was interesse vanuit het buitenland, maar dat werd uiteindelijk nooit concreet”,, vertelt de kersverse aanwinst die zich nu gaat richten op een maatschappelijke carrière. ,,In de afgelopen periode heb ik mijn conditie op peil kunnen houden bij een club in de buurt van mijn woonplaats. Ik hoop zo snel mogelijk van waarde te kunnen zijn voor Quick Boys. Er valt immers nog genoeg te winnen na de winterstop!”

Langs deze weg wordt Anderson van harte welkom geheten op Nieuw Zuid en wenst de clubleiding hem heel veel succes en plezier toe bij de blauwwitten.

 

Agenda

24-05-2019

Algemene Ledenvergadering Quick Boys

08-06-2019

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________