Jaarlijkse overnachting JO/MO11-pupillen komt er weer aan

Gepubliceerd op: 12-04-2018 16:00

Eindelijk is het zover: de jaarlijkse overnachting voor de JO11- en MO11-pupillen komt er weer aan! Deze keer zal dat zijn in de meivakantie: in juni is het sportcomplex reeds volgeboekt met andere activiteiten.

Het evenement is dit jaar op precies te zijn op woensdag 2 en donderdag 3 mei. Op woensdagmiddag om 15.00 uur begint het spektakel; op donderdag 3 mei eindigt de overnachting rond 12 á 13 uur. Inschrijven is mogelijk t/m zaterdag 28 april via het inschrijfformulier, dat hieronder te downloaden is. Het inschrijfformulier kan op dinsdag- en donderdagavond en op zaterdagmiddag worden ingeleverd in de Commissiekamer bij Jan Guijt of Marijke Barnhoorn, of op woensdagmiddag en zaterdagmorgen in het koffiehokje. De kosten - slechts € 7,50 - dienen direct voldaan te worden bij inschrijving. Na betaling krijgt de deelnemer een formulier mee, met alle belangrijke zaken die je moet weten en mee moet nemen. Let op: inschrijven via de mail is niet mogelijk.

Het belooft weer een spannende overnachting te worden in de donkere duinen. We hopen natuurlijk op mooi weer en hebben er ontzettend veel zin in. Wees er tijdig bij, want VOL = VOL!
En oh ja, er staat de jeugd nog een extra sportieve verrassing te wachten. Nieuwsgierig? Vul dan snel het formulier in!

Mail gerust wanneer je nog vragen hebt, dat kan via Jan Guijt.

Jan Guijt
Jeugdactiviteiten Commissie
janguijt@quickboys.nl

Willem van Duijvenbode
Spelleider en organisator

BIJLAGE | Overnachting JO11+MO11-pupillen

Altijd al sponsor willen worden?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________