K.v.v. Quick Boys voegt Jeffrey Ket toe aan A-selectie

Gepubliceerd op: 16-06-2018 08:46

De technische commissie van K.v.v. Quick Boys heeft overeenstemming bereikt met Jeffrey Ket. De 25-jarige verdediger wordt in eerste instantie voor zes maanden gehuurd van Lommel SK, waarna de blauwwitten hem in de winterstop definitief zullen overnemen van de Belgische club.De in Hoofddorp geboren Ket doorliep de jeugdopleiding van AZ Alkmaar, maar debuteerde namens Telstar in het betaalde voetbal. Vervolgens was de achterhoedespeler actief voor FC Dordrecht en FC Oss. In de voorgaande seizoenen acteerde Ket in het buitenland voor respectievelijk AS Trencin (Slowakije) en Pandurii Targu Jiu (Roemenië), voordat hij de overstap naar de zuiderburen maakte.

De kersverse aanwinst van Quick Boys heeft een weloverwogen beslissing genomen om terug te keren naar Nederland. ,,Mijn vriendin is hoogzwanger. Zij is over tien dagen uitgerekend van een jongetje. Mijn zaakwaarnemer Barry Tjeertes heeft vervolgens de interesse vanuit Nederland gepolst,” legt de aanstaande vader uit tijdens het officiële tekenmoment.
Bovendien heeft de Noord-Hollander heel bewust voor Quick Boys gekozen. ,,Als jeugdspeler heb ik al eens op Nieuw Zuid mogen spelen. Het is een geweldig sportpark. Quick Boys is heel groot, er is altijd veel aandacht voor deze club. Daarnaast heeft oud-speler Henry Opoku mij via mijn broer een positief advies gegeven.”
Ket hoopt op een mooi seizoen bij de blauwwitten. ,,Mijn persoonlijke doelstelling is om een vaste waarde in het elftal te worden. Ik ben een voetballende verdediger die 100% inzet toont en zal proberen het team van achteruit te sturen. Op die manier hoop ik belangrijk te kunnen zijn voor Quick Boys. En dan zien we wel wat dat oplevert aan het einde van de competitie.”De clubleiding wil Jeffrey Ket van harte welkom geheten op sportpark Nieuw Zuid en hoopt op een succesvolle samenwerking in het komende voetbaljaar.

Agenda

24-05-2019

Algemene Ledenvergadering Quick Boys

08-06-2019

Lidmaatschap / Aanmelding

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________