Henry Opoku en Reda Kharchouch met OFC terug op Nieuw Zuid

Gepubliceerd op: 06-08-2018 22:35

Morgen (dinsdag) speelt Quick Boys de vijfde oefenwedstrijd van de voorbereiding. Op sportpark Nieuw Zuid is OFC uit Oostzaan te gast. Bij de zondagderdedivisionist staan oud-spelers Henry Opoku en Reda Kharchouch onder contract. De vriendschappelijke wedstrijd begint om 20:00 uur en wordt gespeeld op veld 2.

Tijdens de zomerstop heeft OFC zich flink versterkt. Zo kwamen onder andere een vijftal spelers van De Dijk over. Vorig seizoen eindigden de Noord-Hollanders op de zesde plaats in de zondagvariant van de Derde Divisie. Onder leiding van nieuwe trainer Eric Heerings moet de stap naar de Tweede Divisie gemaakt worden. OFC speelde tot nu toe drie oefenwedstrijden: tegen IJsselmeervogels (1-4), Ter Leede (0-0) en Excelsior Maassluis (0-0). 

Trainer Erik Assink van Quick Boys begint langzaam maar zeker naar een vaste basisformatie te werken met het oog op de TOTO KNVB-bekerwedstrijd tegen DOVO op zaterdag 18 augustus aanstaande. De technische staf heeft nog drie oefenwedstrijden om de spreekwoordelijke punten op de i te zetten. Op basis van de voorgaande vriendschappelijke duels kan de voorzichtige conclusie getrokken worden dat de selectie van de blauwwitten een flinke kwaliteitsinjectie heeft ondergaan. Een mooie klus voor Assink en co. om de puzzelstukjes op de juiste plaats te leggen.

 

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________