Dubbele generale repetitie voor Quick Boys

Gepubliceerd op: 10-08-2018 08:17

In aanloop naar de kwalificatiewedstrijd voor de TOTO KNVB Beker tegen DOVO speelt Quick Boys morgen een tweetal oefenduels. Om 14:00 uur is zondagderdedivisionist Hercules de tegenstander op sportpark Nieuw Zuid, een paar uur later (17:00 uur) staat tweededivisionist Jong Sparta Rotterdam aan de aftrap in Katwijk. Beide oefenduels worden gespeeld om veld 2 en zijn vrij toegankelijk voor het publiek.

Trainer Jochem Twisker van Hercules zal het duel met de blauw-witten eveneens aangrijpen om de laatste punten op de spreekwoordelijke i te zetten. Zijn ploeg gaat volgende week zaterdag in de eerste kwalificatieronde op bezoek in Heerlen bij zondageersteklasser RKSV Bekkerveld. Bij winst ontvangen zij vier dagen later in de volgende ronde de winnaar van het duel tussen ASWH en MASV. 
De Utrechters kwamen tot nu toe vier keer in actie in de voorbereiding: Barendrecht (1-1), GVVV (0-2), SDO (3-1) én DOVO (2-1) waren de tegenstanders. 

Quick Boys sluit de voorbereiding af met de vriendschappelijke wedstrijd tegen de beloften van Sparta Rotterdam. De formatie van trainer Jeroen Rijsdijk oefende eerder tegen FC Lienden (1-5), SJC (4-0), Goes (3-1) en Hoek (1-1). Over twee weken begint Jong Sparta Rotterdam aan de competitie in de Tweede Divisie met een thuiswedstrijd tegen HHC Hardenberg. Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________