Voorbeschouwing SteDoCo - Quick Boys

Gepubliceerd op: 12-09-2018 21:04

Na drie speelronden is Quick Boys nog altijd zonder puntverlies. Als gevolg van de sterke competitiestart voeren de blauw-witten momenteel de ranglijst aan in de Derde Divisie bij de zaterdagamateurs. Aanstaande zaterdag is Quick Boys te gast bij SteDoCo. Scheidsrechter A.L. van de Ketterij uit Goes fluit om 14:30 uur voor de aftrap op sportpark Groeneweg in Hoornaar. Reis mee en steun Quick Boys in de uitwedstrijd tegen SteDoCo!Vorig seizoen
Met 60 punten uit 30 duels eindigde SteDoCo vorig seizoen op de derde plaats in de Hoofdklasse A. Als winnaar van de derde periodetitel mocht de ploeg uit Hoornaar deelnemen aan de nacompetitie. Uiteindelijk wist SteDoCo ten koste van Berkum en Capelle te promoveren naar de Derde Divisie.

Onderlinge resultaten
Quick Boys en SteDoCo stonden twee keer eerder tegenover elkaar in competitieverband. Op zaterdag 17 september 2016 vond in Hoornaar de primeur plaats. De heenwedstrijd tussen SteDoCo en Quick Boys eindigde in 1-1. Een eigen doelpunt van Shelton Martis zetten de blauwwitten in de tachtigste minuut op voorsprong. Lang konden de bezoekers niet genieten van de voorsprong, want vijf minuten later zorgde Hakan Tokul voor de gelijkmaker. In de terugwedstrijd op Nieuw Zuid trokken de blauw-witten wel aan het langste eind. In de eerste helft maakte Philippe den Hartog de winnende treffer.

Runner-up
Met zeven punten uit drie duels kent SteDoCo eveneens een voortvarende competitiestart. Op de eerste speeldag werd in Amsterdam gewonnen van De Dijk (4-2). Een week later kwam de ploeg uit Hoornaar op eigen veld een puntendeling overeen met Noordwijk (2-2). Afgelopen weekend won SteDoCo de regioderby bij ASWH (3-2). De ploeg van trainer Gijs Zwaan neemt momenteel de met Noordwijk gedeelte tweede plaats op de ranglijst in.100% score
Quick Boys voert na drie achtereenvolgende overwinningen de ranglijst aan in de Derde Divisie. Afgelopen zaterdag wonnen de blauw-witten met ruime cijfers van de amateurs van Ajax (5-1). Kelvin Maynard, Kay Tejan en Ricardo Kuyvenhoven waren trefzeker namens de thuisploeg, terwijl twee Amsterdamse verdedigers op ongelukkige wijze hun eigen doelman passeerden.
In vergelijking met de voorgaande wedstrijd kan trainer Erik Assink weer een beroep doen op Raymond Baten. De middenvelder moest het duel met Ajax wegens interlandverplichtingen met Aruba aan zich voorbij laten gaan.

Busreis
Uiteraard organiseert de Supportersvereniging weer een busreis naar deze uitwedstrijd. Morgen (donderdag) tussen 20:00 en 22:00 uur is in het sponsorhome de inschrijving. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten bedragen slechts € 10,00 voor leden van de Supportersvereniging en € 12,50 voor niet-leden. De bussen vertrekken om 12:45 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een drankje en een hapje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan.

Rondje langs de velden
Op de vierde speeldag in de Derde Divisie luidt het overige programma als volgt:
Ajax – De Dijk
DVS’33 Ermelo – Achilles’29
Hoek – ASWH
ODIN’59 – Noordwijk
VVOG – DOVO
Jong FC Groningen – Eemdijk
ONS Sneek – Harkemase Boys
SJC – FC Lisse

Agenda

24-05-2019

Algemene Ledenvergadering Quick Boys

08-06-2019

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________