Meerjarige contractverlenging voor Paul van der Helm

De Technische Commissie van K.v.v. Quick Boys heeft een akkoord bereikt met Paul van der Helm over een langer verblijf op sportpark Nieuw Zuid. De doelman, bezig aan zijn eerste seizoen bij de blauw-witten, tekent een contract dat hem tot en met het voetbaljaar 2020-2021 aan de club bindt.

Momenteel is de 25-jarige Van der Helm een vaste waarde onder de lat bij Quick Boys. De inwoner van Wateringen maakt tot dusver een uitstekende indruk in zijn debuutjaar op Nieuw Zuid. In drie van de acht competitieduels heeft Van der Helm zijn doel weten schoon te houden en met slechts zeven tegentreffers is hij een van de minst gepasseerde keepers in de Derde Divisie.

Ook Van der Helm, afkomstig van zondagderdedivisionist HBS-Craeyenhout, heeft het erg goed naar zijn zin bij zijn nieuwe club. De contractverlenging is daarom een logisch gevolg. De sluitpost, die zich tijdens de wedstrijden altijd gesteund voelt door de aanwezigheid van zijn vader en moeder, is na Ricardo Kuyvenhoven, Pim van der Plas en Dennis Kaars de vierde speler die vastligt voor het volgende seizoen.

Langs deze weg wordt Paul van der Helm van harte gefeliciteerd met zijn nieuwe verbintenis en bovendien heel veel succes en plezier toegewenst met het vervolg van zijn voetballoopbaan op Nieuw Zuid.

Geef een antwoord